HURRA HURRA FÖR MIN PER IDAG…

Hello!
Idag fyller han år; han som är min man och som är den finaste mannen jag vet. Jag önskar att jag kunde fira Per så mycket som han är värd idag men jag är ju inte så rörlig just nu och inte i ett firarskick så han får ha det tillgodo till en annan dag när jag är på banan igen. Men presenter har han fått, för det har jag minsann fixat innan det var dags för min operation. Och en finmiddag ska vi så klart äta men han har fått handla den själv och han kommer också att få laga den själv stackar´n. Men han får i alla fall hålla tillgodo med mitt sällskap. Vackert så…
I övrigt så mår jag rätt ok efter operationen. Har sovit som en prinsessa i natt. Är inte så konstigt kanske. Är fullproppad med starka smärtstillande tabletter och inflammationsdämpande medicin uppå det som jag blir rätt trött av men hoppas på att kunna minska ner på smärtstillande så fort som möjligt. Det positiva är att jag kommer att ha en massa tid över på kvällarna så jag ska passa på att använda den tiden till att bland annat hitta lite snygga kläder till sommaren som jag kan klicka hem. För att springa i butiker är det ju inte tal om på ett bra tag. Lovar att tipsa om jag hittar något snyggt.
Ha en fin onsdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
Previous
OPERERAD, UTSKRIVEN OCH HEMMA IGEN…