OPERERAD, UTSKRIVEN OCH HEMMA IGEN…

Hej hello!
Tittar in lite snabbt för att berätta att jag är hemma nu och här sitter jag och väntar in att knät ska börja göra ont. Lokalbedövningen sitter ännu i och när den släpper så lär jag känna av att jag har genomgått en operation. Operationen av min meniskskada har gått bra. De upptäckte under operationen att jag även har artros i knät och det var väl mindre kul men det finns värre saker här i världen så det får jag helt enkelt tugga i mig och hantera. 
Tanken var att jag skulle sövas men jag fick frågan om jag kunde tänka mig att endast vara lokalbedövad. De hade ett hårt tryck på operationssalarna idag och då kunde de operera mig i ett annat rum där det inte fanns tillgång till narkos. Ja, tack sa jag! Jag kan väl inte påstå att det var någon speciellt trevlig upplevelse precis men skönt ändå att inte behöva bli sövd. När de var färdiga var jag pigg. Jag fick en macka och en kopp te och sen blev jag hämtad av Per.
Nu är det högläge för benet som gäller och resten av veckan får jag hålla mig här hemma så att knät får vila så mycket som möjligt. I helgen kommer jag att kunna få gå ut och sakta sakta gå längre och längre. Men de första två veckorna måste jag ta det superlugnt. Nu kommer jag att kunna jobba en hel del hemifrån framöver men resten av den här dagen ska jag unna mig att ta det lite lugnt. Jag har laddat upp med en bra bok och några magasin så det lider ingen nöd på mig.
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Anna
  maj 7, 2019

  Å phu så skönt att aalt gått bra!
  Men himmel vilken tuffing du är som klarade det med bara lokalbedövning.
  Jag pallar ingenting längre… Skulle göra en gastroskopi i höstas och då fick de snabbsöva mig, för jag orkar inte med att vara vaken när de håller på.

  Ta det vackert nu (så sa alltid min älskade morfar <3) och läs dina magasin och vila dig. Jag fick nya numret av Sköna Hem här idag som jag ska bläddra i. Prenumererat i åratal och älskar verkligen den tidningen!

  Ta hand om dig snäckan!
  Varma kryakramar Anna

  • tiname@live.se
   maj 8, 2019

   Ja, det är alltid lite nervöst även om det här var en relativt enkel operation. Det var dubbelt det där med lokalbedövningen. Skönt att slippa bli sövd men det var ju inte så att jag var helt smärtfri precis. Det var skönt när det var över. Jag lovar att ta det lugnt och du med fina Anna. Var rädd om dig och ta det försiktigt! Du är en riktig kämpe! Kramar i massor tillbaka!!!

 • Mamma C
  maj 7, 2019

  Så skönt att det gick bra med din operation. Du är verkligen tuff som klarade att bara ta lokalbedövning för denna operation.
  Krya på dig nu och ta det lugnt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 8, 2019

   Ja, puhhh så skönt att det är över. Det var en utmaning men det gick bra ändå trots allt. Jag vill helst aldrig göra om det… Tack för krya! Kram //Tina

 • Unknown
  maj 8, 2019

  Även jag har atros i mina meniskopererade knän, bara att träna så blir det bra

  • tiname@live.se
   maj 9, 2019

   Ja, jag har förstått att man måste kämpa på med träningen och inte ligga på latsidan :-). Kram//Tina

Previous
STROSADE RUNT I VÄSTERÅS…