Familj

HURRA HURRA HURRA FÖR ÄLSKADE LILLY…

Hej allesammans!

Tänk att den här fina tjejen bara var drygt två är när jag och Per blev tillsammans. Nu fyller Lilly 16 och är nu, precis som då, världens gladaste och ödmjukaste tjej… eller om jag ska vara helt ärlig, en liten trotsfas ska vi nog i ärlighetens namn säga att Lilly var i under vår första tid tillsammans haha men det vände rätt snabbt. Jag som redan hade passerat tre trotsåldrar innan med mina barn tog nya tag, kavlade upp ärmarna och började om. Det är inte alltid lätt att få ihop allt med ”dina barn”, ”mina barn” och ex på båda håll, och vägen är inte alltid spikrak vad gäller det men det här med bonusbarn är verkligen en gåva här i livet. Jag är så tacksam för att Lilly och hennes storasyster Philippa finns i mitt liv.

Nu har vi firat och grillat klart för den här gången ute i solen på altanen. En så mysig Valborgsmässoafton med fina tjejer!

Den här dagen startade upp med två morgonmöten men sen har jag varit ledig resten av dagen. Jag börjar också vädra morgonluft nu, som man brukar säga, för idag fick vi besked om att vi i vårt HR Businessteam kommer att bli permitterade på fredagar framöver. Tråkigt kan man ju tycka om man tänker på orsaken till varför men vet ni… vi har jobbat med tunga grejer länge nu. Att vara med i processer när man måste säga upp duktiga, fina och kompetenta medarbetare det tar… så jag ser faktiskt fram emot att få vara ”ledig” på fredagar framöver och att få återhämta mig. Jag hoppas så innerligt att flygbranschen också kommer att återhämta sig till vissa delar i höst och att vi kan få jobba lite framåt igen Längtar… Jag älskar ju min bransch och det här året har varit förenat med så mycket sorg…

Men nu ser vi fram emot en fin helg med massor av sol som ger energi!

KRAM!

One Comment

  • Ulrica

    Så ”skönt” att få fredagarna till att andas, det är du värd!!
    Så fin Lilly är – vääääldigt lik sin pappa :).
    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *