Familj

HURRA HURRA HURRA FÖR MIN DARLING IDAG…

Hej och gokväll så här i sena timmen!

Idag har vi firat födelsedag minsann. Min älskade darling fyller år och det har vi så klart uppmärksammat om än i det lilla. Jag har ju varit permitterad idag så när vi hade firat klart på morgonen (läs när jag var klar med min sovmorgon ha ha, för Per jobbade ju på som vanligt) så for jag in till Visby för att fixa lite till firandet och lite ärenden åt mina föräldrar.

På vägen tillbaka köpte jag med mig thaifood så det blev en mysig lunch i solen när jag kom hem.

När jobbdagen var över för Per åt vi lite färsk frukt och drack lite bubbel vid uteköket på altanen. Och vilket väder Gotland bjuder på nu. Är man i lä så är det superskönt!

Sen minglades det också med de två yngsta ungdomarna i familjen, vi åt middag och facetimade med släkten i Tyskland. I år blev det ett väldigt stillsamt firande på förekommen anledning men jag tror att födelsedagsbarnet var rätt nöjd ändå.

I morgon väntar ett besök i butiken som jag tidigare har skrivit om HÄR och sen ska vi äntligen, nu när vädret är med oss, få träffa mina föräldrar på avstånd i deras trädgård. Det ska bli så mysigt att få se dem igen på riktigt.

Vi hörs i helgen!

KRAM!

4 Comments

 • Mamma C

  Det blev ett fint födelsedagsfirande trots allt.
  Skönt att ni har vädret med er också.
  Hoppas din/er dag blir lika bra idag när du ska träffa dina föräldrar.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja det blev det, om än lite ett litet mindre firande än vad vi brukar ha. Det blev en fin dag med mina föräldrar också och även om vi träffades på behörigt avstånd så tror jag att de uppskattade det så mycket. Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Ja Pers syster är gift med en tysk man och bor med sin familj i Hamburg sedan många år. Vi brukar resa dit och hälsa på lite då och då. Alltid lika härligt! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *