Mina dagar

I FEEL GOOD…

Hejsan hejsan!
Vilken kalasstart på dagen; frukost med bästa jobbgänget på Clarion Arlanda i morse. Men jag, mitt pucko, ställde alarmet liiiite för tidigt. Glömde bort att jag inte behövde äta frukost här hemma så jag fick ju en halvtimme över innan det var dags att åka ut till Arlanda. Så klantigt och typiskt mig. Att få sova en extra halvtimme för mig på morgonen är så mycket värt så jag grämer mig över det än. Tur att det är sovmorgonslördag i morgon.

Här är de, mina kollegor som jag gillar så himla mycket och som sitter mitt i solen i frukostmatsalen. Fantastiskt gäng, ni vet såna där prestigelösa, glada positiva människor som gör att man längtar efter att få gå till jobbet för att få träffa dem om dagarna. Har man för mycket så är det bara att hojta till så är det alltid någon i gänget som säger ”jag hjälper dig, jag fixar det”. Alltså på riktigt… vi jobbar med väldigt tunga processer just nu men glädjen i det här gänget trumfar alltid de svårigheter vi jobbar med. Ovärderligt!

Nu har jag stängt den här jobbveckan och jag har en härlig känsla i kroppen. I feel good helt enkelt. En god middag, ett glas rött och en kväll i tv-soffan… ja, så får det bli!
Ha nu en lika bra fredagskväll som jag tänker ha.
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *