Mina dagar

I KLÄTTERPARKEN…

Idag åkte vi till Schnurstracks Kletterparks som ligger i en skog en liten bit från där familjen bor. För oss vuxna blev det ingen klättring, för så roligt ska vi inte ha, ha ha men tjejerna tog sig runt några banor som finns i olika höjd och i olika svårighetsgrad. Skogarna här i omgivningarna är ju så otroligt mäktiga för träden är så mycket högre än vad de brukar vara i Sverige så det är ju så häftigt att bara gå omkring där.

Koncentrerade tjejer…
Vi tog en liten promenad under tiden…

Fina kusiner!
Idag har vi också varit och handlat inför kvällens grillning. Det är så himla fiffigt här att man över disk kan välja vilket kött man vill ha och så lägger de köttet i den marinad som man vill ha. Jag har inte sett det i Stockholm någonstans men det är rätt kundvänligt tycker jag. 
Då börjar den här lilla trippen redan att gå mot slut. I morgon vänder vi hemåt igen och vi ska droppa av Philippa i Oskarshamn innan vi kör vidare upp till Stockholm. Alltid härligt att komma iväg även om det blev lite i kortaste laget den här gången. Nationella prov kom visst i vägen vilket gjorde att vi inte kunde åka iväg när vi tänkt men resan i sig är också en resa tycker jag och man kan ju uppleva rätt mycket på vägen. 
Ha en fin kväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *