I MORGON VÄNDER DET…

Posted on

Hej alla bloggvänner!

Vet ni hur lycklig jag blev när jag såg väderprognosen inför morgondagen? 10° och sol!!! Nu måste väl ändå det mesta av vintern vara över och att det är i morgon det vänder. Den här våren är så efterlängtad och kanske kan det också inom kort bli en rosépremiär på vår altan.

Inte för att jag är någon trädgårdsmänniska precis men jag längtar efter att få börja kratta löv och plocka fram våren här på landet. I år ska jag komma ihåg och ta på mig ett par handskar när jag krattar. Det är annars typiskt mig att få händerna fulla av blåsor när jag går loss med krattandet. De är inte vana med den typen av arbete haha.

Och snart är påsken här. Den kommer vi att fira i Stockholm så det första jag måste göra när jag kommer hem är att gå till favoritbutiken och köpa lite påskfina grejer.

Jag är så taggad inför våren nu. Det är som det är i världen och man får försöka att hitta de glädjeämnen som finns. Förra året var vi i någon slags chock över vad som hände. Det var svårt att njuta av våren då men efter ett år så har vi nu hittat ett sätt att förhålla oss till pandemin och det gör att den känns extra efterlängtad i år. Jag ska ta tillvara varenda sekund av den tid som kommer nu.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 23, 2021

  Ja, allt känns lite annorlunda nu mot förra påsken.
  Så härligt att värmen nu kommit till er.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 23, 2021

   Eller hur! Ja nu känns det bra med lite sol och värme 🙂 Kram //Tina

Previous
DET VAR SVÅRT ATT LÄMNA KRONHOLMEN IDAG…