Allmänt

IDAG ÄR DET GT-DAGEN…

Hej på er!

Idag är det visst GT-dagen så nu mot kvällen plockade vi fram en flaska gin med tonic till. Nu är ju jag ingen sprit- och drinkälskare men som tur är så kom ju Vendela hit igen igår kväll så att Per kunde få sällskap över ett glas när vi loggade ut från den här jobbveckan. Jag hoppade över det hela men jag tycker att flaskorna är väldigt snygga i alla fall.

Den här helgen har vi inga planer alls. Jag skulle behöva köpa en ny mobiltelefon så vi får se om jag kanske får feeling i morgon och slår till. Jag tycker det är så jobbigt att byta mobil. Det är så mycket som ska installeras om och har man otur så försvinner grejer som man vill ha kvar. Men nu har jag dragit på det länge nog så det är väl lika bra att få det överstökat… innan den lägger av. För visst är det något underligt det där med att när en mobil fyller två år så börjar den trassla. Jag har haft min i 2,5 år nu så jag vet att vår vänskap lever på övertid.

Nu börjar det pratas om middag här så det är bäst att runda av. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

  • Monika

    Goa grejer du visar på bilderna. Klart det blev GT igår. Vi brukar ha sån där gin (igår var det annan sort). Tycker flaskorna är så fina, apoteksflaskor, då förstår man ju att det är nyttigt, rena medicinen ;). Sån där tonic har vi däremot alltid, även igår. Den är ju gjord i Norrköping.
    Kram Monika

    • tiname@live.se

      Eller hur! Det finns så många vackra flaskor nu förtiden. Jag önskar att jag skulle uppskatta innehållet lite mer bara :-). Vad roligt att tonicen är tillverkad i Norrköping! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *