Allmänt

DET BLEV EN IPHONE 12 PRO…

Inlägget innehåller reklamlänkar till NetOnNet och IDEAL OF SWEDEN.

Hej allesammans!

Sådär, då var min nya mobil på plats. Det blev en iPhone 12 Pro och jag valde den för att det viktigaste för mig var att jag har en riktigt bra kamera i mobilen vilket den här modellen har. Den har en massa finesser som jag ser fram emot att få testa nu framöver. Det gick relativt smidigt att få över alla mina grejer från min gamla till den nya. Lite småstök bara men det är tur att min darling här hemma kan rycka in när mitt tålamod brister. Mitt största bekymmer är att jag har så svårt för komma ihåg alla lösenord, Apple-ID etc. Någon som känner igen sig? Jag skriver ner allt och lägger det på ett säkert ställe, och det är så säkert så jag hittar det aldrig igen. Sen ska det laddas ner ett nytt mobilt Bank-ID, Swish ska aktiveras på nytt och appar ska uppdateras. Men tänk ändå vad enkelt det ändå är nuförtiden jämfört med hur det var tidigare.

HÄR kan ni hitta den modell som jag har valt.

Jag passade också på att köpa ett snyggt skal till den nya mobilen. HÄR hittar ni det.

Ikväll blir det en lugn kväll här hemma för oss två. Vendela har varit på East och ätit brunch med sina bröder så hon lär inte komma hem förrän sent ikväll.

Hoppas att ni alla har haft en fin lördag!

KRAM!

2 Comments

 • ulrica

  Jag har samma skal till min mobil :). Gillar det massor, men är också sugen på något som går i gult till sommaren.
  Jag inväntar augusti, då får jag byta mobil igen.. eftersom jag har bara jobbmobil så får jag snällt vänta med att köpa ny, så jag har blivit lovad att köpa ny efter semestern :). Men det vore så skönt med en bra mobilkamera när man vill ta lite snapshots!

  KRAMAR

  • tiname@live.se

   Har du också det skalet?! Så fint ju! Jag har aldrig gillat gult men nu är jag helt såld på gult. Det kanske får bli ett gult så småningom. Vår altan gick ju i gula toner förra sommaren. Jag kör på två mobiler numer eftersom våra jobbmobiler inte följer de senaste modellerna vilket ändå är rimligt. Kameran i min nya mobil är sååå bra vilket är grymt när jag inte orkar släpa med mig systemkameran. Kramar//Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *