IDAG FIRAR VI ALLA HJÄRTANS DAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom och Åhléns

Heeey!

Idag är det ingen vanlig dag… idag är det kärlekens dag och det känns så fint att få fira den just här på ön tillsammans med mannen jag älskar så gränslöst. Han som får mig att skratta, han som som får mig att känna mig trygg, han som sätter mig på piedestal, han som jag får uppleva så härliga saker tillsammans med och han som plockar ner mig på jorden när jag blir allt för kaxig. Min Per!

Efter en rejäl sovmorgon och en god frukost så gick vi ner till havet där det friskade i. Men det var ett härligt ljus och man blir ju så glad när solen är framme. Den värmer faktiskt nu så vi blev alldeles varma på ryggen när vi gick hem igen och solen låg på bakifrån.

Vi kollade till bygget av den nya strandbaren. Väggarna är uppe nu. Längtar som en tok efter att de ska slå upp portarna.

Liknande dunkappa finns HÄR till nedsatt pris. Min mössa är slut just i beige men finns kvar i andra färger HÄR. Min halsduk som jag också brukar använda som sjal kommer från Day men en liknande till halva priset just nu finns HÄR.

På vägen hem mötte vi vänner till oss som numer också är grannar. Deras Gibson är ju så himla söt och vill mest busa hela tiden.

Nu har jag bakat en jordgubbspaj, och efter fikat ska vi öppna en flaska bubbel och laga lite god mat. En riktigt bra kärleksdag helt enkelt!

Hoppas att ni också har en fin dag och firar för fullt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  februari 14, 2021

  Glad Alla hjärtans dag på dig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 15, 2021

   Tack detsamma till dig lite efterskott!!! Kram //Tina

 • Helene
  februari 15, 2021

  Så fina bilder❤️
  Härligt med havet och ljuset tänk snart är det vår!
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   februari 15, 2021

   Tack, ja det var en härlig promenad! Som jag längtar efter våren nu. Den är inom räckhåll! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 15, 2021

  Det var värst vad mycket snö ni har där på ön. Det hör väl inte till vanligheterna gissar jag. Underbart med riktig vinter, tycker jag. vi har haft några riktigt härliga dagar och nästan veckor nu. Ljuvligt!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 15, 2021

   Ja jösses, jag minns inte när det var så här kallt och så mycket snö. För min del kan det få komma snö till jul och nyår. Annars kan det vara. Halt och eländigt… jag gillar nog barmark bäst ändå även om det är vackert med snö. Kram //Tina

Previous
FÖR ETT ÅR SEDAN… OCH HÄR KOMMER ETT LITET FILMTIPS…