RECEPT PÅ JORDGUBBSPAJ OCH NÅGRA BOKTIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bokus.

Hej på er allesammans!

Wooow vilken dag vi har haft idag. Jag passade på att gå en powerwalk på lunchen och det var så härligt; soligt och ingen vind. Jag valde att inte ha musik i lurarna den här gången. Idag ville jag lyssna på fåglarna som kvittrade så härligt och jag kunde känna att den är inom räckhåll nu… våren.

Men igår, då satt vi här hemma i soffan och moffade i oss jordgubbspaj minsann. Jag utgick ifrån ett annat recept den här gången men jag måste säga att nästa gång går jag nog tillbaka till mitt vanliga. Jag som annars gillar kladdiga grejer tycker att just pajer ska toppas med en redig smuldeg. Torrt och mjukt som blandas. Det är grejer det. HÄR hittar ni mitt vanliga recept. Jag brukar alltid ta lite mer smuldeg än vad receptet säger.

Den här veckan blir det fokus på jobb, träning och att umgås med Pers tjejer. Till helgen blir det middag med de små damerna på vår favoritrestaurang Surfers och förhoppningsvis också långpromenad längs havet tillsammans med fina vänner.

Jag ska också läsa en hel del. Jag gillar ju biografier och jag har precis betat av Runar Söögards bok som ni hittar HÄR. Just nu läser jag “Mina åtta år i Kality” av bedragerskan Ingela Jansson. Den finns HÄR och nästa på tur är Mona Tumbas “Min sanning” som finns HÄR. Den biografi som har gjort allra starkast intryck på mig är den HÄR. Helt otippat att jag skulle gilla den här boken för jag har alltid haft lite svårt för Patrik som är rätt kaxig men den var så skickligt skriven. Jag beundrar att han kämpar så mycket för utsatta barn. En annan bok som jag inte hade så höga förväntningar på var den HÄR. Vilket livsöde.

Nu har Per lagat middag under tiden som jag har suttit här och bloggat så det är dags att runda av.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 16, 2021

  Mm, vad gott med paj. Gillar också när det är mycket deg!

  Läser väldigt sällan numera. Hinner knappt läsa morgontidningen. Borde läsa mera böcker. Det är ju så härligt!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 16, 2021

   Jag är periodare vad gäller böcker. Just nu blir det mycket av både böcker och film här hemma. Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 16, 2021

  Gillar smuldegspajer.
  Blivit lite dåligt med läsning just nu. Blev mer när jag lyssnade på ljudböcker.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 16, 2021

   Visst är det gott! Jag har lite svårt för ljudböcker. Är jag hemma så somnar jag och är jag ute så börjar jag bara tänka på annat. Jag skulle vilja lära mig men det brukar stanna vid att jag lyssnar på ett sommarprat eller liknande när jag är på stranden. Kram //Tina

Previous
IDAG FIRAR VI ALLA HJÄRTANS DAG…