Mina dagar

IDAG FIRAR VI PAPPORNA…

Hej hej!
Idag firas den här pappan, min älskade Per, för att han är den finaste, snällaste och mest engagerade pappan och bonuspappan som våra barn kan ha. Det blir ingen större baluns direkt men lite extra kärlek ska han minsann få idag. En liten present har han också fått och när det är ens egen dag får man också önska vad man vill ha till middag. Jag har mina aningar om att det kommer att bli något åt det asiatiska hållet.
Min egen pappa får blir firad när vi kommer ner till ön i nästa sväng. Han får bli firad lite på distans så länge.

Igår var det full rulle här hemma. Inköp och fix inför kvällen då hela gänget droppade in på middag. Och innan dess var vi leksaksaffären tillsammans med Loa och köpte leksaker som han kan ha här hemma hos oss när han hänger här. Kvällen med alla ungdomar och barn var fantastisk som vanligt. Älskar när vi alla är samlade och att det är så mysigt att de vill umgås med oss och med varandra. De här stunderna när vi lagar mat ihop och bara är… de är ovärderliga.
Nu ska pappan här i familjen få önska sig vad han vill göra resten av dagen, för idag är det han som får bestämma.
Ha en fin Fars Dag ni också!
KRAM!

2 kommentarer

 • Ekenäsliv

  Så mysigt med familjemiddag <3 Det är verkligen det bästa att ha en familj som man älskar att vara med <3
  Å stolarna… stort gilla på dem, vi har dem i tvålad ek här hemma, och såååå sköna!
  Ha det fint!
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se

   Ja, det är det bästa bästa! Är så tacksam över min familj <3. Håller med, stolarna var ett bra köp. Supersköna att sitta i och man blir ju inte ledsen direkt när man tittar på dem :-). Ha en jättefin kväll Anna. De största av kramar till dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *