Familj

IDAG FÖR NIO ÅR SEDAN…

Bilder: Agneta Larsson

Heey!

Tänk att det har gått nio år sedan de här bilderna togs strax efter vårt bröllop i Gnisvärd på Gotland. Det sägs att tiden går fort när man har roligt och det stämmer ju verkligen. Jag älskar att umgås med Per och jag har alltid så himla roligt tillsammans med honom. Det är väl därför som åren bara har swishat förbi.

Vi gifte oss en gråkall dag i april. Det var ytterst medvetet att välja en dag i april eftersom vi då inte behövde rätta oss efter vädret. Vi fick vara beredda på att det kunde vara snö, regnigt kallt eller varmt och sol och vi planerade utifrån det. Det kändes så skönt att inte behöva bry sig om vädret. Hade vi haft vårt bröllop på sommaren så hade vi blivit så besvikna om det hade varit dåligt väder för då förväntar man sig ju att det ska vara soligt och varmt.

Alla barnen var med och Johannes och hans dåvarande flickvän spelade och sjöng låtar av Kent och Sarah Dawn Finer. Det var ett litet bröllop tillsammans med våra nära och kära och efteråt drack vi skumpa vid vårt lilla hus som ligger precis vid havskanten snett emot det lilla kapellet där själva bröllopet var.

Mot kvällen åkte vi in till Tott Hotel där vi alla samlades för middag och fest i den stora sviten med utsikt över hela Visby och solnedgången i havet. När gästerna begav sig hem framåt natten så stannade jag och Per kvar till dagen efter och jag minns att vi på morgonen fick upp en brakfrukost på rummet som var så grym.

Magisk dag med en magisk man!

Jag är så lycklig över att jag har honom. Han älskar och accepterar mig med alla fel och brister som jag har och jag känner mig så trygg med honom. Vi älskar att vara med varandra och att vi nu jobbar hemma tillsammans är inte jobbigt på något sätt. Tvärtom så får vi ännu mer tid tillsammans vilket vi uppskattar även om vi har fullt upp på våra respektive håll. Våra samtalsämnen verkar aldrig ta slut och när vi inte pratar i munnen på varandra för att vi väljer att se film eller läsa istället så känns det så gött att bara ha honom nära. Ibland är vi iväg på olika håll och det kan ju vara kul… en kort stund. Jag älskar honom så mycket. Min Per!

I kväll ska vi fira vår kärlek här hemma i det lilla med champagne, god mat och ett lite lyxigare rödpang till det. Sen jag blev sjuk för två veckor sen så har vin smakat som typ bensin om jag ska vara helt ärlig. Det har varit som att kasta pärlor åt svin att bjuda mig på vin så det har blivit mest bubbelvatten för min del men nu tror jag att mina smaklökar börjar hitta hem igen.

Ha en fin torsdagskväll!

KRAM!

6 Comments

 • Maria Wiker

  Ååh så härlig läsning! Passar extra bra att få läsa en dag som denna! Stort GRATTIS till er båda! Jag känner igen mig själv och min Per i din fina beskrivning om kärleken emellan er. Så underbart att ha en sådan fantastisk livskamrat, inte alla som har det tyvärr…
  Önskar er en fin kväll och njut nu av det goda vinet och varandras sällskap lite extra!
  Kram/Maria

  P.s bilderna är såklart magiskt vackra och er stora dag säkerligen likaså!

  • tiname@live.se

   Tack snälla Maria för fina ord och grattis! Ja, jag är tacksam varje dag över det vi har. Jag önskar verkligen att alla skulle kunna få känna likadant för det gör livet så mycket lättare när man hamnar i olika typer av kriser… som nu till exempel. Då är man så lycklig över att man har varandra. Ha en fortsatt fin helg ni också. Kramar //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *