Allmänt

VI SLADDADE FÖRBI ALBANO OCH KRÄFTRIKET I HELGEN…

Hej Hej!

Jag frågade precis Per; är det första eller andra dagen på den här jobbveckan idag? Det var ju den andra men jag blev helt plötsligt dagvill. Dagarna flyter liksom ihop när man jobbar hemifrån så jag har lätt att tappa bort mig. Det kändes också som att det var igår vi var ute på en långpromenad men det var ju i förrgår. Jag hinner inte riktigt med… Det blåste friskt och var lite kyligt i skuggan men vi gick en rejäl sväng upp till Roslagstull genom Bellevueparken, över till Albano och Kräftriket med Hagaparken och Haga Slott mitt emot och gick sen längs med Brunnsviken en bra bit innan vi vände tillbaka. Det känns så skönt att jag har fått tillbaka krafterna igen även om hostan ännu hänger i.

Har ni hittat några fina vårkläder? Jag tycker jag letar och letar men hittar inget och känner mig helt vilse i pannkakan vad gäller kläder till våren. Jag har vinterkläder och sommarkläder men inget mitt emellan verkar det som. Sommarkläderna är nerpackade och när jag tittar in i garderoben så är det bokstavligen svart som natten. Jag brukar annars gå runt i butikerna för att klämma och nypa lite för att få inspiration men det har jag ju av naturliga skäl inte gjort nu. Jag får helt enkelt ta tag i det här och surfa runt lite och se om jag hittar något. Lovar att dela med mig om jag hittar något.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

 • Lena - gott för själen

  Hos mig är det också svart som natten. Jomen dt är ju snyggt med svart. Okej då, kanske inte lika snyggt på våren och sommaren. Jag tycker att det är så svårt att köpa kläder på nätet. Jag vill klämma, känna och prova. Jag är i alla fall så petig på hur det ska kännas så jag skulle ha fått skicka efter kopiösa mängder annars.

  Härligt att du mår bättre!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Jag dras verkligen till svart och får ofta skärpa till mig när jag ska handla kläder. Det är både och det där med att shoppa på nätet också. Jag tycker att det är så himla jobbigt att trängas med. andra i butiker, stå i kö till provrum osv. Då blir det ofta nätet i stället men det är trist när man blir besviken och måste skicka tillbaka. Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

 • Maria Wiker

  Jag har faktiskt tappat lite av köplusten, om det beror på läget vi har just nu (inte direkt så att man går på shoppingrunda direkt) eller om det är för att jag insett att jag har sjukt mycket kläder i vår walk in closet, det vet jag inte. Men rätt bra är det ju faktiskt. Jag har väldigt mycket kläder i olika färger och mönster så jag ska nog hitta något att sätta på mig denna våren med utan att shoppa 😉 ;). Jag har sagt till mig själv hur länge som helst att jag måste rensa ORDENTLIGT. I höstas var jag tvungen att sortera ut sommarkläderna frö att få plats… och nu måste jag ju sortera bort vinterkläderna för att få plats med sommarkläderna… haha.. i-landsproblem, sorry…
  Jag har läst ikapp mig hos dig här och njutit av vackra bilder och härligt inspirerande inlägg. Det låter nästan som att det var Covid-19 du hade om man tänker på vad man läst… förstår att det vore skönt att få veta…. Man vet inte riktigt vad man ska tro om den där j…la sjukdomen… det sägs att man kan ha det utan att veta om det, och personer hamnar i respirator och dör trots att de bara är 51 år… Rätt skilda sjukdomsbilder…
  Vad härligt att ni kunde träffa de små barnbarnen ute i parken och hemma på innergården. Så mysigt! Bubbel utomhus lät ju inte helt fel!
  Vad tråkigt att ni inte kunde åka till Gotland, vi får hoppas att detta ger med sig snart. Men man undrar ju hur gotlänningarna själva tänker när de åker till Stockholm…?
  Vi såg på Facebook att folk samlades i stora massor på orter på Västkusten för att titta på sin påskefyr (de har som Valborgsbrasa där) samtidigt som det gapas i media över att vi inte får åka dit… Då var det inte så viktigt att följa rekommendationer längre, när det kom till egna traditioner och intressen… så trist kan jag tycka.
  Som sagt, vi får hoppas att den här skiten lägger sig snart!
  Och du… fortsätt som du gör med din blogg, blanda allvar med annat (har för mig att jag läste dina tankar om det) jag gillar din blogg just för att den är så äkta och ärlig på ett lugnt och vilsamt sätt.
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  • tiname@live.se

   Tack snälla Maria för din långa och fina kommentar. Och tack för alla fina ord, vad glad jag blir! Jag håller med dig, det här viruset ställer till det så mycket för så många på olika plan. Allting ställs på ända och det blir motsättningar hit och dit och allt känns otäckt. Vi har ju ingen bil här uppe i Stockholm och vi får inte åka kommunalt så vi kan bara ta oss till fots eller med taxi och det gör att man blir lite begränsad vilket är ovant och trist. Det är lätt att känna sig isolerad. Men vi hoppas på att kunna resa ner till Gotland framöver. Det är vissa saker som pockar på som inte går att skjuta på hur länge som helst men vi får bedöma vad som känns rätt när det börjar dra ihop sig. Ha en fortsatt fin helg! Kramar //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *