IDAG GICK VI EN LÅÅÅÅÅNG PROMENAD GENOM HAGAPARKEN…

Inlägget innehåller en reklamlänkar till Åhléns, H&M och Ellos.

Hello!

Vi brukar ta en sväng i Hagaparken lite då och då. Oftast blir det en gång på våren/försommaren och en gång på hösten. Idag var det dags och det blev i runda slängar en dryg mil som vi rasslade av. Vi stannade till och tog varsin Coca Cola i solen på en av serveringarna som ligger precis ovanför Brunnsviken. Det är sällan jag dricker läsk men när det någon gång händer så är det Cola som gäller. Loranga går ju inte att få tag på längre men det var min favoritläsk när jag var liten. Minns ni den?

Vi passerade Koppartälten…

… och gick förbi Haga där vi såg Estelle och en kompis cykla in genom grinden och upp till huset. Vi var lite tidiga i år för om man går hit i oktober så är det verkligen magiskt med trädens alla sprakande höstfärger.

Kappan som jag klickade hem häromdagen hittar ni HÄR. Liknande byxor finns till ett kanonpris HÄR och HÄR finns ett annat snyggt par. HÄR kan ni slå till på en svart polotröja för en billig peng. Tadaaa så har ni en enkel men klassisk höstoutfit.

Vi gick förbi Fjärilshuset för att se om de hade någon god lunch på menyn men nix, inte idag…

Så vi gick via bron över till Solnasidan för att hitta någon annan restaurang på vägen hem men det gjorde vi aldrig. Allt var typ stängt.

En bit bort bakom Norra tornen bor ju vi så vi var en bra bit hemifrån när det började knorra i magarna men vi handlade med oss lite mat hem istället så nu blir det kycklingtacos här på hemmaplan.

I morgon blir det nya tag vad gäller min dator som trasslar så mycket och om vi hinner så ska jag kika på det där objektivet som jag inte hann med igår. Lite inredningsfix ska det också bli i veckan. Det kliar i fingrarna nu att justera lite av varje här hemma. Sovrummet är först ut!

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 21, 2020

  Vad härligt att ta sig ut på en sån höstpromenad. Precis där, “på solnasidan” om bron jobbade jag tidigare. Tyvärr blev det extremt sällan jag tog mig tid att promenera i parken. Ville liksom bara “rafsa av” jobbet och sen köra hem till Enköping så fort som möjligt.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 22, 2020

   Det finns många vackra ställen att höstpromenera på här i Stockholm. Hagaparken är en favorit. Ha ha, ja det förstår jag att du ville göra :-). Kram //Tina

 • Monika
  september 21, 2020

  Klart man kommer ihåg Loranga, det var ju en Norrköpingsdryck skapad av Henry Björklund som ägde Flavouringfabriken. De gjorde ju fler läskedrycker. Varken Henry eller fabriken finns mer. Han sponsrade också en basketungdomscup varje påsk, Lorangacup hette den och vår dotter var med. Uj hade ni höstväder i Stockholm igår, här var det sommarkläder såsom shorts som gällde.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   september 22, 2020

   Men är det sant… så roligt, det hade jag ingen aning om. Är det den fabriken som låg på höger sida när man kom in från E4:an norrifrån? Ja, hösten börjar smyga sig på nu men det är fortfarande så att man ibland klär sig för varmt och ibland fryser man. Man ser folk i både dunjackor och shorts… Kram //Tina

   • Monika
    september 22, 2020

    Ja där låg den.
    Monika

    • tiname@live.se
     september 22, 2020

     Jag kände att det ringde en klocka när du skrev om det. Jag har uppenbarligen några minnen kvar från Norrköpingstiden :-), Så ledsamt att den inte finns kvar… Kram //Tina

 • Mamma C
  september 21, 2020

  Vilken härlig promenad det blev och kycklingstacos är inte fy skam.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 22, 2020

   Ja, det var härligt x 2 :-). Kram //Tina

Previous
ÄNTLIGEN HAR MINA GLASÖGON KOMMIT…