DAGS FÖR LITE HÖSTFÄRGER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.

Hej Hej,

Det blev inget bloggande igår. Jag blev så trött på allt strul med min dator så jag deppade ihop. Vi har nu varit två vändor ner till Elgiganten där jag köpte min dator och har i två dagar blivit hänvisade hit och dit och lagt ner en massa tid på att vänta på vår tur för att till slut bli hänvisade till en Apple-representant som skulle vara på plats på dagtid nästföljande dag. Någonstans där gav vi upp… och idag fick jag fatt på en Apple-support via telefon och nu har vi alla fall påbörjat något som kan leda till att det blir bättre så småningom. Jag släpper det och lägger det bakom mig för nu…

Något jag också ska lämna bakom mig på fredag så är det mina ombre-naglar. Nu är hösten här och det är dags att gå tillbaka till färgen oxblod som är min favorit under den mörka årstiden.

HÄR hittar du färgen Bordeaux som finns i flaskan från Essie. Den verkar vara slut just nu men den är en klassiker så man kan bevaka och beställa när den kommer in igen. Jag gör mina naglar på salong men det här är den färg som är närmast oxblod. HÄR finns samma fast i ett annat märke. Annars är den HÄR ett alternativ. Den brukar jag slå emellan med när jag tröttnar på oxblod eller Bordeaux.

När vi ändå är inne på temat. Det HÄR mitt absoluta favoritläppglans! Färgen passar till allt, det sitter länge, torkar inte ut läpparna och är så prisvärt. Särskilt just nu!

Det var lite tips så här på tisdagskvällen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 25, 2020

  Jag har gjort mina naglar på salong i flera år, men i våras la hon ner verksamheten. Ska försöka hitta nått nytt ställe, men har inte riktigt vågat mig dit ännu.

  Den där mörka färgen är verkligen härlig på hösten. Har också Essie, kanske i just den färgen 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 27, 2020

   Ja visst är den där mörka färgen fin! Hoppas att du snart hittar en ny salong. Kram //Tina

Previous
IDAG GICK VI EN LÅÅÅÅÅNG PROMENAD GENOM HAGAPARKEN…