Mina dagar

IHRE OCH MIDDAG I SOLNEDGÅNGEN…

Idag är det vår sista semesterdag och sämre avslutning på semestern kan man ju ha. Vi har haft en härlig dag på Toftastranden med sol, bad (inget bad för mig dock. Jag är ju den största badkrukan som går i en bikini) och mot kvällen åkte vi ut till Ihre och lämnade småtjejerna hos deras mamma som sommarhänger med sin sambo på Ihre Gård.
På Ihre finns ett vandrarhem, en liten shop, kaffestuga, tennisbana, pool, turridning mm.

När vi kom ut till Tofta igen tog vi med ett gäng räkor och lite rosé och gick ner till stranden för att spana in solnedgången. Det är verkligen inte ofta man får se en en riktigt klar solnedgång som vi fick göra i kväll. Oftast bildas det något slags dis som döljer solen preciiiis när den skall gå ner. Men inte i kväll :-). 

Helt plötsligt kom den här snubben farande i sin lilla farkost.

Mäktigt!
I morgon sägs det att det skall bli sommarens varmaste dag. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Kanske jag kan våga mig på ett litet dopp i det blå. Vem vet?! Om det sker så lovar jag att det skall förevigas och kanske kan det bli bildbevis :-).
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *