På landet finns det alltid massor av grodor i olika storlekar. Det här var en mini som Philippa hittade utanför stugan. Jag är glad över att det bara finns grodor på tomten för enligt uppgift så finns det både björn och varg som smyger omkring i omgivningarna. Jag är livrädd för vilda djur och har ingen längtan efter att stöta på något annat än grodor… till skillnad från min familj som väldigt gärna vill se både det ena och det andra vad gäller vilda djur…
Jag läser hellre en god bok än jagar vilda djur och den här måste ni läsa. Hysteriskt rolig! Om ni gillar “Hundraåringen som klev ut” så gillar ni garanterat även den här.
Sista dagen tog vi en sväng till Hofors. Var förbi kyrkogården och åt sen en lunch på Hanssons Konditori. Vi köpte så klart med oss en massa godsaker hem till fikat :-). Herrejösses vilka goda bakverk de har på det där stället!
Precis när man kommer in till Hofors finns en liten damm och den är helt fylld med vackra näckrosor. Det är inte så ofta man ser dessa vackra växter. Galet fint!
Här finns också en sjö som heter Hammardammen och runt den här sjön kan man varje helg gå en tipspromenad och vinna kaffe och kexchoklad :-).
På vägen till Nynäshamn och färjan hem tittade vi införbi Jacob och Linda som precis flyttat in i en ny jättefin lägenhet i Vasastan. Vi blev blev bjudna på Créme Brûlée och Espresso och hann prata bort en stund innan det var dags att ge sig av ner till Nynäs och en härlig liten natt-tripp hem till ön.
Fina älskade ungdomar! Vi ses snart igen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
LIVET PÅ (GÄSTRIK) LANDET…