IKVÄLL HAR VI NÅGOT ATT FIRA…

Hej på er!

Alltså jag är så lättad så att det inte är klokt. Jag var ju på mammografi i förra veckan och sen dess har jag haft en klump i magen. Jag vet faktiskt inte varför jag varit extra orolig över svaret just den här gången. Kanske är jag lite extra känslig eftersom det har varit så mycket känslostormar inombords kring Covid-19 det senaste året eller så handlar det om att undersökningen blev senarelagd några månader på grund av pandemin. Det kändes olustigt. Jag hann till och med att fundera på att om beskedet skulle vara det värsta, skulle jag då dela med mig av min resa här på bloggen? Jag kom fram till att det var svårt att svara på det nu innan, så jag droppade det.

När posten kom idag och jag såg brevet fick jag hjärtklappning och blev alldeles darrig. Jag visste att jag skulle få ett svar per post oavsett om det var positivt eller negativt. Jag var så stirrig så jag såg inte det som stod i rött. Istället var det texten ” Nästa kallelse till mammografi” som jag tog in och jag hann att tänka att “ja men det måste kanske betyda att det är ett positivt svar”. Sen i nästa steg såg jag det röda och jag blev sååååå himla glad och lättad. Jag vet att min splitvision inte är den bästa men det här tog nog priset.

Alla de här “besiktningarna” som jag kallar dem för; mammografi, gyn och tandläkaren mm är mer förenade med oro nu än vad de var när jag var yngre och det är väl kanske inte så konstigt, men de är så viktiga och jag skulle aldrig boka av en tid för att jag är rädd för vilket svar jag ska få.

Nu har vi öppnat en Crémant och skålar för det positiva svaret. Det blev ett firande i stället för träning och det tycker jag känns som en bra prioritering just idag.

Var rädda om er!!!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 Comments
 • Helena
  februari 3, 2021

  Håller helt med dig, ångesten inför svaren blir inte lättare ju äldre man blir…
  Har alltid massor känslor av olust när jag väntar på svaret.
  Dock är jag väldigt tacksam för att svaret är skrivet så stort och att vi har förmånen att få kolla hur det står till.
  Så skönt att allt var bra, väl värt att fira 🙂

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Eller hur! Det är ren ångest. I mitt fall så hjälpte det inte att det var skrivet i stort ha ha, jag lyckades ju missa det för att jag var så nervös :-). Det var verkligen värt att fira! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 4, 2021

  Hehe, ja ibland kan man läsa lite tokigt och missa saker. 🙂 Men vilken tur och vad skönt att allt såg bra ut. Håller med dig om att det är viktigt att kolla upp allt.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Typiskt mig 🙂 Ja, jag är så glad och lättad. Kram //Tina

 • Maud
  februari 4, 2021

  Helt rätt att fira med bubbel! Kram

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Man måste ta varje chans man kan och fira :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 4, 2021

  Klart man ska fira med bubbel.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Eller hur!!! Kram //Tina

 • Helene
  februari 4, 2021

  Vad skönt med ett bra svar firade faktiskt oxå med bubbel sist när mitt svar kom🥂känner igen den där hemska oron😊usch tycker det blir värre och värre med oron över saker.
  Ha en fin torsdag hos oss blir det ugnspannkaka med kalkonbacon så gott!
  Kram till dig

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Jag håller med. Det blir värre ju äldre jag blir. Vad gott det lät med maten och kalkonbacon måste jag kolla upp. Tack för tips! Kram //Tina

 • Kakka
  februari 4, 2021

  Samma känsla här när man ska öppna brevet, blir helt knäsvag och brukar slita upp det och även direkt visa min man så han också får läsa. Javisst är man extra känslig för allt i dessa tider, man slits på nåt sätt mellan hopp och förtvivlan nästan hela tiden. Ha en fin helg!

  • tiname@live.se
   februari 4, 2021

   Det blir bara mer och mer läskigt med åren och extra mycket nu. Jag vill man bara att det ska ta slut… Vill tillbaka till ett normalt liv igen. Ha en fin helg du också! Kram //Tina

 • Anna
  februari 5, 2021

  Hej vännen ❤
  Såååå skönt att höra att allt var fint! Klart värt att firas 🙂
  Jag skulle vilja tipsa dig om boken “The Secret” av Rhonda Byrne.
  De har fått mig till ett helt nytt mindsätt som gör att många ångestladdningar inför besök och provsvar bara lättat och jag känner en större ro i mig själv.
  Finaste vackraste fredagen till dig vännen!
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se
   februari 5, 2021

   Tack fina Anna!!! Och tack för boktips. Den måste jag kolla upp. Ha en riktigt fin fredag du också raring. Kramar i massor till dig!

Previous
DAGENS TIPS…