INNESITTARVÄDER ISTÄLLET FÖR FIRANDE…

Posted on

Hej Hej!

Hoppas att ni har en fin nationaldag!

Det var längesen jag satt inne här hemma i soffan och kurade med en mugg te. Nationaldagen bjuder på ett riktigt ruskväder här i Stockholm så det är inte tal om att gå ut i någon mysig park och fira med en picknick eller så. Det blev en dag här hemma istället och något firande blir det inte heller. Jag har faktiskt lite svårt att ta till mig den här dagen och vi har inte heller skapat några traditioner kring den men det är alltid kul att kunna fira. Fast då vill jag ha sol och fint väder så att man kan vara ute.

Hur firar ni? Jag vill gärna få tips för jag skulle vilja skapa lite traditioner kring den här dagen framåt. Det gör kanske att jag kan känna lite mer inför den tänker jag.

Men idag ägnar jag mig åt att bläddra i magasin istället för att få lite inspiration inför sommaren. Det funkar det med…

Ha en fortsatt fin dag alla ni som tittar in. Det är så härligt att ni är här!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • ulrica
  juni 22, 2020

  I normala fall, eller tidigare år kanske är bättre att säga, så har vi oftast varit på firande i en bygdegård som ligger nära oss. Där har det varit midsommarstångs-resning, lite marknad och fika. Sen har vi cyklat eller gått hem till mina föräldrar och ätit god mat och pappas klassiska jordgubbstårta. Ibland har vi även varit lite längre bort och tittat på firande för en stund. I år blev det inte riktigt så, men mysigt ändå.
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ja det är en annorlunda sommar i år verkligen även om vår blev nästan som vanligt. Det var bara det allmänna midsommarfirandet som blev inställt men det fick gå. Det blev en jättefin midsommar ändå. Kram //Tina

Previous
VAD JAG LÄNGTAR EFTER MEST JUST NU…