Allmänt

VAD JAG LÄNGTAR EFTER MEST JUST NU…

Hej på er så här på fredagskvällen!

Nu längtar jag verkligen som en tok efter att få landa in här. Alltså Gotland så här års… det finns inget bättre. Och snart är vi faktiskt där….

… om en vecka sitter vi här… på vår altan igen. Det blev ju inte så mycket altanhäng sist vi var nere på ön för då var det rätt risigt väder och kallt men jag hoppas på bättre tur den här svängen. Och den här svängen, den kan bli rätt lång för förmodligen stannar vi till in i augusti.

Det kommer att bli en annorlunda sommar i år när det mesta är inställt, men vi har ändå en del roligheter att se fram emot. Fira midsommar med alla nära och kära ska vi så klart göra även om det inte blir något traditionellt firande nere i Gnisvärds hamn i år. Det kan vi leva med… Vi har också bokat ett litet hus vid Sudersand Resort på Fårö några dagar för att få ett litet miljöombyte. Vi skulle egentligen ha gått på konsert på Gåsemora tillsammans med vänner men den blev ju inställd men vi åker upp dit ändå för det är ju så himla mysigt på Fårö. Och träffa vännerna kan vi ju göra ändå. Och så blir det säkert en hel del utflykter skulle jag tro.

Det lär ju inte vara lika mycket människor på Gotland som vanligt i år eftersom de har begränsat antalet platser på färjan och flyget och många har nog redan av olika anledningar planerat in annat. Det är ur hälsosynpunkt positivt att det blir mindre trångt i år även om det kommer att bli kännbart för besöksnäringen. Men nu har de i alla fall en chans att överleva!

Och laga mat i uteköket om kvällarna då… jag älskar det – det är så mycket sommar för mig! Förra året var jag så trött och sliten så jag orkade inte med att engagera mig i altanen, uteköket och nya huset. Men nu känner jag att jag är på hugget och det ska bli så kul att få komma ner och få piffa upp det hela lite. Per som är ekonom börjar bli lite orolig när jag säger att jag är på hugget vad gäller piffandet för det brukar vara förenat med en del kostnader ha ha… prioriteringar säger jag… ja men du prioriterar ju allt säger han… och ja… det kanske ligger något i det… jag vill så mycket!

Nu ska jag prova mina nya kläder. Var på MoS idag och shoppade loss lite. Det var väldigt lite folk där och även på pendeln så jag kände mig trygg. Hade det varit trångt hade jag bums åkt hem igen.

Ha en fin uppstart på helgen!

KRAM!

4 Comments

 • Mamma C

  Även om mycket som ni planerat in under sommaren har gått i kras, så låter det här ändå som en toppengrej.
  Vara på ön en så lång period och träffa nära och kära.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja men verkligen! Jag är så innerligt tacksam för att vi har vårt hus på Gotland som vi kan åka till. När vi flyttade hit till Stockholm så var det ju med tanken att vi skulle ha två hem att pendla mellan. Den här Coronavåren har verkligen visat hur viktigt det är för oss att kunna få vara på Gotland då och då. Kram //Tina

 • ulrica

  Hihi, Micke är exakt likadan.. när jag börjar prata om vad jag vill göra om hemma så stänger han av öronen och går därifrån :-).
  Men vet du.. vi är överens om att göra om en carport till ett orangeri.. vi ska leta efter gamla fönster och sätta in en stor dubbeldörr.. kombinera växthus med matgrupp. Det lär inte hända i år men det SKA hända vilket får mig att hoppa upp och ner av lycka!

  Jag kan förstå att du är superpeppad på en fin sommar på Gotland nu när det är mer OK att resa. Vi kommer också ner i sommar, så OM ni är där samtidigt som oss så vore det fint att i alla fall få säga hej 💕
  KRAM

  • tiname@live.se

   Men åh så mysigt med ett orangeri :-). Jag känner mig säker på att det kommer att bli hur fint som helst. När kommer ni ner till ön? Jag har för mig att du sa att ni skulle åka ner v. 29? Vi är på Fårö delar av den veckan men det är klart vi måste få till att ses och säga hej <3. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *