INRE TJÄNST OCH LAMPINKÖP…

Oj vad det har regnat idag. Som spön i backen! Det passade egentligen oss rätt bra för vi hade en hel del att fixa med inne i stugan. Den har fått stått tillbaka nu när det har varit fokus på en massa annat och sen har det ju varit så fint väder och då vill man ju inte hålla till inomhus.
Idag har i alla fall alla våra böcker fått ta en enkel till Röda Korset. Det var verkligen dags att rensa. Det bara fylls på hela tiden och till slut har de bara legat här och samlat damm. P har fixat sladdar och kabellister och vi har plockat upp allt möjligt som hamnat i kassar i väntan på…  Skönt att få det gjort.
Sen har vi också tagit tag i något som vi pratat om sen vi köpte stugan för flera år sedan; att vi skall köpa nya lampor, både till rummen inomhus och en ny utelampa till altanen. Nu är det gjort och det blev en stooooor kasse.
Att sätta upp lamporna får bli morgondagens projekt. De enda som får göra premiär är våra nya läslampor som nu står så fint där på våra sängbord.
Nu har vi tränat en sväng och det är snart för en mycket sen middag. Visst är det märkligt att om man äter middag här hemma vid 21-21.30-tiden så tycker man att det är såååå sent men om man är utomlands så är det inga konstigheter.
Men det är ju S.E.M.E.S.T.E.R och då får man äta när man vill, eller hur?
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FÄRSK MAJS…