LUNCH PÅ GOLFKLUBBEN…

Idag blåser det så mycket här på västra sidan av ön så det blev ingen strand för oss. I stället blev det en lugn skön förmiddag här hemma vid stugan och en lunch på Kronholmen. Vid Kronholmen, som ligger drygt två mil söder om Visby, har Visby Golfklubb sin bana. Den ligger så fint precis intill havet och anses vara den vackraste i landet. Jag förstår varför… Utsikten över havet, Stora och Lilla Karlsö och Västergarns utholme är oslagbar, även en blåsig dag som idag. 
Tyvärr var det för blåsigt för att kunna sitta ute och äta men utsikten från restaurangen är fantastisk så inte gjorde det oss något.
Vad lyxigt det är att bara ta dagen som den kommer. Det är semester när den är som bäst. Älskar det! 
När vi lunchat klart konstaterade vi att vi har slut på grönsaker, potatis och bär så då tog vi en tur till Stenhuse Gård i Sanda för att fylla på förrådet. Tänk vad många fina gårdsbutiker vi har här på vår ö där man kan hitta så mycket gott. En förmån verkligen! När vi kom tillbaka till stugan så fick vi besök av Vendela och lilla hunden Hasse så då fixade vi snabbt ihop en rabarberpaj på den egna rabarbern från landet som vi mumsade upp och nu börjar det bli dags att planera för kvällens middag. Har inte en aning om vad det skall bli men kylen är fylld av allt möjligt så vi får improvisera i kväll.
Ha en skön tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
INRE TJÄNST OCH LAMPINKÖP…