Allmänt

PIZZAKVÄLL MED FAMILJEN…

Hej igen!

Nu är vi hemma igen och har tagit igen oss lite i soffan med en fika. Det har inhandlats adventsblommor och lite annat smått och gott till i morgon så nu om en liten stund så ska jag sätta igång med adventspiffet. Lussebullebaket får vänta tills i morgon.

Igår hämtade vi som sagt upp de små på förskolan och sen hade vi pizzakväll här hemma. Så fint att syskonen håller ihop nu i pandemin.

Per och Loa gräddade pannkakor…

… och lilla Majken åt och åt och åt.

Pizzaleverans från 800° som ligger precis utanför där vi bor. De har endast fyra pizzor att välja på och de är så goda. Och lillsyrran tror inte att hon ska synas bakom Johannes ha ha…

Mysig kväll med delar av vårt crew här i Stockholm. De yngsta fick vara med på FaceTime.

Nej, nu är det dags att kavla upp ärmarna och köra igång här. Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

4 Comments

 • Ulrica

  Åh så mysigt <3. Visst är det så fint att ha barn som håller ihop – det gör våra också.
  När jag såg söt-Majken äta pannkakor så önskar jag så att jag hade filmat när jag var på restaurang med lilla William för ett par veckor sedan. När servitrisen ställde fram ett fat med pannkakor, sylt och glass så spärrade han upp ögonen och bara "wooooooow".. tänk om jag fångat det på film, han är ju inte ens två år gammal och fattar så mycket :-).
  Ha en supermysig första advent, vännen <3.
  KRAM

  • tiname@live.se

   Ja, det är så härligt att de vill umgås med varandra. Älskade ungar! Så roligt med William. De är så härliga med sina uttryck ibland :-). Hoppas att ni också har haft en fin 1:a advent. Kram fina du! //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *