JAG HAR FÅTT UMGÅTTS MED EN FIN VÄN…

Inlägget innehåller reklamlänk till DesignOnline.

God morgon vänner!

Igår kom hon äntligen… min fina vän Ulrica som jag lärde känna för nästan exakt ett år sedan. Hon som peppar och hjälper mig när jag kör fast i tekniken med ett lugn av sällan skådat slag. Ni som känner mig vet ju att mitt tålamod inte är att leka med men den här tjejen hon får mig att bli så lugn, fin och metodisk. Ni anar inte HUR lugn jag blir. Jag är inte ens i närheten av att det skulle komma en svordom över mina läppar. Magi ju!

Men vi började med en catch up till te och jordgubbspaj.

Sen tog hon plats vid våra datorer och styrde upp lite av varje. Jag satt med stora öron och memorerade så mycket jag bara kunde.

Sen tyckte vi att det var dags för en rosépaus.

Och allt måste ju dokumenteras…

Innan vi körde sista passet så lagade jag middag och middagen åt vi på vårt favoritporslin från Broste Copenhagen som ni hittar HÄR. Sen var det dags att avrunda dagen och jag är så tacksam för att min väg och Ulricas väg möttes. Inte för att hon hjälper mig med en massa saker jag inte fattar utan för att hon är en fin och generös vän och såna växer minsann inte på trän.

Nu ska jag köra på de sista två dagarna för den här veckan sen väntar en helg på Steam Hotel i Västerås och jag kommer äntligen att få krama och pussa på min Vendela igen.

Ha en härlig torsdag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments
 • Ulrica
  maj 2, 2019

  TACK själv fina du <3. Jag är precis lika glad att jag träffade dig! Tänk vilken tur att bloggvänner kan bli riktiga vänner på vägen, det är fantastiskt. Ett stort tack för den supergoda maten och pajen, och för sällskapet. Stor KRAAM och ha en jättemysig tid i Västerås med nära och kära <3

  • tiname@live.se
   maj 2, 2019

   Ja visst är det! Puss på dig och hoppas att vi ses snart igen fina du!!! Kramar //Tina

 • Mamma C
  maj 2, 2019

  Vilken braig dag du/ni haft.
  Kram Carin

 • Anonym
  maj 2, 2019

  Åh….såå härligt. Inte alldeles lätt hitta nya fina vänner
  Åh så Västerås då. Min gamla barndomsstad. Kraaaam Inger

  • tiname@live.se
   maj 3, 2019

   Visst är det så men när det dyker upp fina människor så är det bara att ta chansen! Västerås är en härlig stad tycker jag. Ska bli mysigt att få komma dit igen. Kram //Tina

 • Sallys hus
  maj 2, 2019

  Åååå❤️❤️😘🥰😍 viiill oooooxååå🥰

  • tiname@live.se
   maj 3, 2019

   Men du får ju sol och bad ju… så avundsjuk på dig! Kraaaamar! //Tina

 • Wikers Liv
  maj 3, 2019

  Så härligt att hitta så fina vänner, inte alldeles enkelt faktiskt.
  Hoppas ni får en mysig helg på Steam. Det är urtjusigt där ju! 🙂
  Kram och trevlig helg!
  /maria

  • tiname@live.se
   maj 3, 2019

   Nej, det är verkligen så men förutom de fina vänner som jag redan har sedan tidigare så är det fantastiskt att få nya genom bloggandet. Ja, ser fram emot Steam!!! Ha en fin helg du också! Kram //Tina

Previous
DET BLEV BALKONGFIX ÄNDÅ…