DET BLEV BALKONGFIX ÄNDÅ…

Hej och välkommen 1:a maj!
Tänk att det klarnade upp i går eftermiddag till slut ändå och jag kunde bege mig till blomsteraffären för att köpa till lite fler växter till balkongen. Jag var alltså sur helt i onödan… Så mysigt att få lite ordning där ute nu. Det känns liksom lite mer somrigt helt plötsligt.
Här ska vi sitta och sippa på rosé så fort värmen kommer till oss på riktigt. Vi har ju tur att solen är på vår balkong från förmiddag till kväll så det är verkligen ljuvligt att vara där förutsatt att det inte är alldeles för varmt.

Alltså det här med Stockholms innergårdar. Det är något visst med det ändå…

Stolar och bord från Todej. Kuddar från Sweef.

Idag ska jag få besök av min fina vän Ulrica. Vi har inte setts på ett tag nu och jag ser sååååå mycket fram emot att hon kommer. Hon är en grym fotograf och av henne får jag ovärderliga tips om allt möjligt som har med foto och bloggande att göra. När jag kör fast då kommer hon som ett skott och ger mig massor av energi. Grym tjej som är en av de mest generösa människor jag känner! Kolla in hennes fina blogg och fina bilder som ni hittar HÄR.

Ha en fin start på månaden maj!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  maj 1, 2019

  Så jättemysigt på din balkong. Snyggt med vitt, grönt och betong. Vilsamt för ögat.
  Kul att få fototips och ny inspiration av din vän.
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   maj 2, 2019

   Tack snälla du för fina ord! Ja hon är guld värd verkligen. Hoppas att du mår bättre Maria! Kramar //Tina

 • Monika
  maj 2, 2019

  Dina balkongmöbler är de finaste jag sett. Följde länken och kom till den supertrevliga butiken i Visby men några utemöbler kunde jag inte se.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   maj 2, 2019

   Vad roligt att du tycker det! Vi trivs superbra med dem. Det var ett tag sedan vi köpte dem men de kan kanske ta hem dem igen om man kontaktar dem. Kram //Tina

Previous
NU RUNDAR JAG AV…