MITT INKÖP PÅ TULLHUSET…

Inlägget innehåller en reklamläk till Nordic Nest.

Ibland springer jag på någon vacker grej som jag bara inte kan låta bli att köpa… förutsatt att det är ett till ett överkomligt pris förstås. I söndags när vi var på Tullhuset i Västerås så hände just det. Jag fastnade vid ett handgjort fat från Olsson & Jensen. Älskade det från första stund så det vara bara att öppna plånboken och slå till!

Jag hade ingen självklar plats för fatet här hemma…

… och det har jag väl inte nu heller men här har jag i alla fall hittat en plats för nu. Vi får se om det bir permanent eller inte.

Fatet verkar vara slut online men ett liknande fat från samma varumärke som är så himla fint hittar du HÄR. Man kan också använda dem som tallrik.

Jag älskar för övrigt våra kaffemuggar från “Form från Skå”. Måste ta en sväng dit snart känner jag.

Har ni ätit någon semla den här veckan? Jag brukar äta en per säsong men nu har jag faktiskt klämt i mig två; en från Lillebrors bageri och en på jobbet. Igår var det ju också Alla hjärtans dag. Vi brukar fira det lite sådär lagom men i år blev det väldigt modest. Tiden räckte helt enkelt inte till så vi lagade en god middag här hemma i all enkelhet och Vendela kom och gjorde oss sällskap. Mysigt!

En jobbdag kvar innan helg. Jag har jobbat hemma nu ett par dagar men i morgon blir det en tur till Arlanda igen för att träffa mitt crew. Eftersom vi är en grupp som jobbar spritt för vinden i veckorna så möts vi regelbundet fysiskt på plats för att teama. I morgon är en sådan dag. Dessa dagar är så värdefulla och så viktiga att få till nu när hybridarbetet har sin självklara plats i arbetslivet.

Hur har ni det på era arbetsplatser? Jobbar ni hybrid eller på plats?

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  februari 16, 2024

  Tycker verkligen du har hittat en plats för ditt fina fat som du köpt.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 18, 2024

   Ja men tack! Den får kanske bli där permanent :-). Kram //Tina

 • Birgitta
  februari 16, 2024

  Har för ovanlighetens skull ätit flera stycken. Älskade sonen bjöd på ”köpe” och sen har jag faktiskt för första gången bakat släta bullar, och gjort fastlagsbullar ”på riktigt”😉. Så himla gott😋, blir bara dessa i fortsättningen.
  Trevlig helg!
  Kram💜

  • tiname@live.se
   februari 18, 2024

   Egengjorda är de bästa. Ska nog ta mig i kragen och baka egna men det får bli till nästa säsong :-). Kram //Tina

Previous
EN HELG I VÄSTERÅS…