JAG NJUTER AV SOLEN EN STUND I DJUPVIK…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, H&M, Ellos och Lindex.

Hej Hej!

Vi har inte varit bortskämda med något toppenväder den senaste tiden precis. Kallt, blåsigt och burrigt men en och annan fin dag har det blivit och idag var det en sådan. När vi såg att det skulle bli fint väder och att det skulle funka med våra agendor att vi kunde ta en långlunch så körde vi söderut till Djupvik Hotel. Det är ett av våra absoluta favoritställen här på ön och jag brukar skriva om det här stället på bloggen lite då och då. Maten, stället, läget och utsikten är helt perfekt och när ni kommer till Gotland nästa gång så rekommenderar jag ett besök här!

Min svarta linneskjorta hittar till ett kanonpris HÄR. Linneskjortor i andra färger finns också HÄR, HÄR och HÄR. Svart bomberjacka HÄR.

Så fint här…

Vi tyckte att det var lite för kyligt för att sitta ute och eftersom vi var först och själva på restaurangen när vi kom så fick vi välja vart vi ville sitta. Ett fönsterbord med utsikt över Karlsöarna är ju inte så illa. Det droppade in några stycken när vi var på väg därifrån och jag håller tummarna för att det kommer att bli möjligt att resa till Gotland i sommar så att ställen som detta kan få de gäster de så väl behöver för att klara att hålla öppet året runt.

Karlsöarna ligger precis utanför Djupvik och det här är Lilla Karlsö. Hyfsad utsikt från vårt bord.

Per tog en asiatisk fisksoppa och jag åt kall inkokt lax. Såååå gott!

Sen åkte vi hem igen, körde eftermiddagspasset och jag rundade av den här jobbveckan. Ikväll blir det varma mackor tillsammans med en trött Lilly som kommit hem efter en praodag på ICA och sen hade jag tänkt att jag skulle röja lite bland alla grejer här hemma. Vi har samlat på oss så mycket som vi inte behöver och det måste tas omhand pronto. Men jag spar nog det till i morgon. Jag är inte på något röjarhumör känner jag och ska man göra såna insatser då måste kan ha feeling.

Ha en fin torsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sallys hus
  maj 15, 2020

  Hej vännen
  Så länge sen jag skrev några rader…🙈
  Verkligen på tiden.
  Har njutit av alla dina helt magiska bilder och jag vill oooooooxå…
  Vi hade ju planerat att åka till Gotland i sommar. Jag ville sitta just där igen…där i djupvik.
  Sippa på ett glas vitt och titta på havet.
  Vi har skjutit på vår resa till nästa år i stället. Det känns julsång himla osäkert i fall man får eller inte.
  Får njuta av dina bilder inställer och jag tror jag ska göra en mapp där jag samlar alla dina tips😘

  Underbart sätt ni hade mys med mamma o pappa… det ska vi nog ta efter framöver.
  Kram vännen och ha en fin helg!

  • tiname@live.se
   maj 16, 2020

   Åhh tack för fina ord! Förstår att ni tänkt om. Allt är ju så ovisst men om det blir en öppning så måste ni komma till ön! Då ska viss sitta på Djupvik och sippa på något gott i sommar. Ja, man får försöka hitta på saker utomhus. Det blir ju för sorgligt annars att ses utomhus är ju vedertaget numer enligt FHM. Kram fina du och ha en skön helg du också! //Tina

 • Mamma C
  maj 15, 2020

  Det ser jättevackert ut där på Djupvik.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 16, 2020

   Djupvik är ett riktigt favoritställe <3. Kram //Tina

 • Jaa, åh det där stället ja. Det ser också så himla härligt och fint ut. Ni har verkligen legat i för att support your locals!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   maj 18, 2020

   Det är verkligen ett superfint ställe. Ni måste åka hit när ni kommer till ön. Eller hur ha ha… Vi bestämde oss redan innan vi åkte hit att vi ville gynna de ställen vi gillar så mycket. Det finns så klart fler ställen vi skulle vilja stödja men det får bli nästa gång. Kram //Tina

Previous
DAGENS TIPS…