DAGENS TIPS…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.

Hej på er!

Det här är en gammal bild på mig från när jag, efter att ha varit sjuk i en dryg vecka över påskhelgen, äntligen kunde få gå ut på en liten promenad runt kvarteret som jag skrev om HÄR. Men nu var det inte det vi skulle avhandla utan jag vill tipsa er om mina byxor i vid modell som är de skönaste byxorna jag någonsin haft. Jag har skrivit om dem tidigare här på bloggen men de tål att tjatas om. HÄR hittar du dem. Bra pris och bra kvalitet!

Idag har jag haft en skön sovmorgon och nu måste jag fixa till mig lite för om en stund ska jag ta en promenad längs med stranden bort mot Gnisvärd och möta upp min fina syster. Hon ska bjuda mig på lunch på Bromans idag. Lyxig start på helgen, eller hur?

Ha en fin fredag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
JAG NJUTER AV SOLEN EN STUND I DJUPVIK…