JAG PUSTAR UT, TÄNDER ETT LJUS OCH TITTAR PÅ EN FIN PRESENT…

Hej på er!
Nu har jag tänt några ljus, satt mig i soffan med fötterna på soffbordet och bara är… med ett lyckligt leende på läpparna sitter jag och kikar på presenten jag fick av tjejerna i helgen och hur fin är den inte; tändsticksfodralet från Svenskt Tenn. Jag döööör nästan så fin är den! Hur kunde de veta att jag har gått och tänkt på att jag skulle vilja ha ett fint litet tändsticksfodral men att jag inte riktigt kommit till skott… Det är tydligt att de vet vad jag gillar i alla fall.
Nu är jag så trött så trött men nu ska jag äntligen få unna mig att hämta andan lite. Det har ju varit rätt intensivt de senaste veckorna minst sagt. Jag har varit sjuk och kommit efter på jobbet som jag jobbat ikapp, vi har varit i Malaga, var hemma i Stockholm och vände och styrde upp en Gotlandstripp med fina tjejer och har varit på Gotland i nästan en vecka med full fart hela helgen. Sömnen har det blivit lite så och så med och nu har jag kört i racerfart på jobbet med en resa över dagen till Åre/Östersund idag och varit uppe i ottan som man måste om man ska hinna med första flighten upp. Ja nu är det nog dags att dra i handbromsen lite eller hur? Som tur är så har jag ju svart bälte i att lata mig när jag får chansen och nu är det inom räckhåll. Två dagar kvar med fullt ös seeeeeeeen ska jag släppa fram latmasken i mig. 
Hoppas att ni också har en skön onsdagskväll och att ni också unnar er att lata er emellanåt. Att lata sig är bra!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  september 26, 2019

  Vilken fin present du fått.
  Kram Carin

 • Anonym
  september 26, 2019

  Ja det var verkligen en fin present. Vilka fantastiska vänner du har. Var rädd om dom. Låt latmasken i dig krypa fram i helgen. Kraaaam Inger

  • tiname@live.se
   september 26, 2019

   Jag blev så glad över den och visst är de fina, vännerna <3. Lovar! Kramar //Tina

Previous
VI TOG DEN LÅNGA VÄGEN NER TILL HAVET…