VI TOG DEN LÅNGA VÄGEN NER TILL HAVET…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Ellos.
Hej hallå!
Ja, än är det inte slut… jag har ett helt gäng bilder kvar från helgen som gick och här kommer några från när vi tog den långa vägen genom skogen ner till havet. Jag är ju inte så förtjust i att vara i skogen men den här skogen gillar jag. Den är grön och lummig på ett skönt sätt som jag gillar. Lite John Bauer över den bitvis.
Hur som helst så sa jag till tjejerna att låt er inte luras av att det är varmt uppe på vår tomt för nere vid havet där kan det minsann blåsa kallt… Ha ha, jag kunde inte ha haft mer fel för när vi kom ner så var det hur varmt som helst och det fanns till och med de som låg och solade i bikini och badbrallor. Badade gjorde de också… knasigt i slutet på september, eller hur?
Vi höll i alla fall på att svettas ihjäl…
Vi stannade till vid den lilla söta bron som helt plötsligt dyker upp från ingenstans… Alltså… hur snygga…
Och sen helt plötsligt så öppnar skogen upp sig och man kommer ner på stranden.
Långt därborta kan vi se Västergarns utholme och en av Karlsöarna.
Jag älskar att vara här!
Och jag tror att de här sköningarna HelenaHelenaKatarina och Ulrica också gillade “min” strand väldigt mycket. Bilden har jag lånat av Ulrica. 
Helenas superfina klänning hittar ni HÄR. Så vackra färger, eller hur?
I morgon är jag på resande fot igen. Som tur är så behöver jag inte packa för jag ska bara resa över dagen den här gången. Åre/Östersund ska få ett besök men sen ska jag hålla mig hemma ett tag och jag ser fram emot att ta det lite lugnt i helgen. Vendela kommer från Västerås men vi har inga planer så jag har tänkt att jag bara ska vara. Skönt det med!
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sallys hus
  september 24, 2019

  Ja himmel vilken promenadslinga du har…är ju inga problem att motionera då ju..;) <3

  • tiname@live.se
   september 25, 2019

   Eller hur! Vi får ta en träningshelg på ön vid tillfälle :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  september 24, 2019

  Vacker väg ner till havet.
  Kram Carin

 • Lena - gott för själen
  september 25, 2019

  Vilken toppenhelg ni verkar ha haft! Så energigivande såna där dejter! Och vilka fina ställen du har runt dig. Så läckert.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 25, 2019

   Det var verkligen en jättemysig helg och vi hade så roligt! Är tokfylld med energi. Gotland är så tacksamt med alla vackra platser. Kram //Tina

Previous
SHOPPING I SALTHAMN…