JAG TÄNKTE ATT VI SKULLE PRATA OM KLÄNNINGAR…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, KappAhl och Lindex.

Hej Hej!

Nu har vi landat in här på Gotland igen och det kändes rätt märkligt att lämna lägenheten i Stockholm och inte riktigt veta när vi kommer tillbaka. Vi hade fullt upp igår med att jobba, tvätta, packa om, träffa de små en snabbis och sen städa det sista vi gjorde innan vi stupade i säng. Vi har ju alltid någon som vill bo i vår lägenhet när vi inte är där och då vill man ju att det ska se hyfsat ut.

Men nu var det ju klänningar vi skulle prata om. Det börjar ju dra ihop sig till klänningssäsong och när jag surfade runt lite så hittade jag dessa godingar som jag tänkte att ni skulle få kika på. Jag har snöat in på blommiga klänningar i år märker jag.

De första två hittar ni HÄR och HÄR.

De här två finns HÄR och HÄR.

Dessa två hittade jag HÄR och HÄR.

Till sist de här snyggingarna som finns HÄR och HÄR.

Tänk att jag som aldrig har gillat att klä mig i klänning har hela garderoben full nuförtiden. Jag tror minsann att det snart är dags för en rensning.

Ha en fin avslutning på den här tisdagen.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Ulrica
  april 21, 2021

  Jag är en riktig klänningälskare men nuvarande omfång på kroppen har gjort att klänningarna vilar lite, men nu skiter jag i det framöver och kommer klä på mig mina fina blommiga som hänger där och väntar :-). De du visar här är så himla fina!!
  Jag hoppas att vi kommer att ses på något vis i sommar – om jag så ska ta båten ner till ön – och då kan vi ha en sommarklänningsdejt och ta massa härliga bilder 🙂
  KRAMAR

  • tiname@live.se
   april 21, 2021

   Samma här! Jag gör som du, skiter i omfånget och tar på mig det jag tycker är fint. Så får det bli helt enkelt. Jaaaa klart du måste komma till ön så att vi kan få ta en massa härliga bilder tillsammans. Vi hörs om det! Kram//Tina

 • Helene
  april 21, 2021

  Jag älskar klänningar💗lika roligt varje vår att hitta någon ny sommarklänning som får flytta in i garderoben😊
  Jätte söta klänningar som du visar här💚
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   april 21, 2021

   Eller hur, visst är det härligt med vackra klänningar! Kram //Tina

 • Sari-Anne
  april 21, 2021

  Klänningar är det bästa jag vet!
  Äger för många helt klart, gillar bohemic stilen.
  Och helst ska dom vara som en Beckers färgkarta 😂🤣
  mao färgglada 🤩

  Ha en underbar vistelse på Gotland 🤗
  (en gammal vän till mig bor i Visby)

  • tiname@live.se
   april 22, 2021

   Jag är ju rätt försiktig när det gäller färger men när det gäller klänningar då är jag precis tvärtom. Konstigt ändå… Tack så jättemycket! Det är fint att vara här den här årstiden men kanske inte just idag. Blåst och snöblandat regn. Fyyy… men det blir nog bättre snart får jag hoppas. Kram //Tina

Previous
ALLTING MYSIGT HAR ETT SLUT…