FABRIKSKÖKET…

Posted on

Hej Hallå!

Här kommer det sista inlägget om helgen som gick och jag tänkte säga några ord om Fabriksköket som är namnet på restaurangen på Nääs Fabriker.

Restaurangen ligger med utsikt ner mot sjön och miljön är superfin tycker jag. De använder råvaror från trakten och odlar en del grönsaker, örter och andra växter som de använder i matlagningen. Priserna för både mat och dryck är lika bra som maten så mer prisvärt än så här kan det inte bli.

I bakgrunden skymtar ni ett av båthusen som fungerar som konferenslokal. Det finns två konferenslokaler till där nere vid sjön och det läget är ju inte helt fel om man ska konferera.

Vi blev placerade vid bästa bordet ute i deras inglasade veranda och vi blev till och med firade med en flagga på bordet eftersom de snappat upp att vi firade bröllopsdag. Uppmärksamt! Servicen var också tip top så vi har bara positivt att säga om Fabriksköket. Flanksteken som vi valde till varmrätt var för övrigt också tip top!

Nu har Per lagat middag som är klar när som helst. Det blir en Pasta Bolognese ikväll vilket inte är helt fel. Doftar ljuvligt!

Ha en fin onsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
JAG TÄNKTE ATT VI SKULLE PRATA OM KLÄNNINGAR…