JULLUNCH MED JOBBET…

Förlåt för dålig uppdatering här inne. Det blev lite intensivt i början på veckan och igår eftermiddag när jag var på väg hem från jullunchen med jobbet så kände jag mig så konstigt torr i halsen. Jag trodde att det var halsbränna men inom några timmar blev jag hes och tillslut fick jag svårt att prata. Då slog också tröttheten till och jag kunde inte hålla mig vaken hur mycket jag än försökte. Somnade flera timmar innan jag brukar somna i vanliga fall och sov sen i ca 13 timmar. Rösten är ff raspig men bättre. Jag hostar lite och är ff trött men annars helt ok. Det vet i tusan vad jag åkt på men jag är ändå glad att det kom nu och inte till jul.

Men jullunchen var trevlig. Vi blev bjudna till Restaurang Kristina i Sigtuna som är en del av den fd internatskolan. Jättegod mat och supermysig att få umgås med alla kollegor ett par timmar. Tyvärr hann jag inte ta några bilder därifrån förutom på sillen så det blev den enda bilden. Jag hade fullt upp med att äta tydligen.

Nu ska jag krya på mig men jag ville bara titta in och säga hej!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 15, 2022

  Krya på dig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 17, 2022

   Tack Carin <3 Kram //Tina

Previous
VÄLKOMMEN JULETID…