Allmänt,  Mode

VÄLKOMMEN JULETID…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Åhléns och Ellos.

Veckorna innan jul är så mysiga tycker jag. Särskilt när det har kommit lite snö så att man får in den rätta känslan. Här i Stockholm har vi inte alls mycket snö och det gör att det mest ser grått och skitigt ut ute. Men det är kallt så jag hoppas faktiskt att kylan håller i sig för då kanske det hinner komma lite mer snö till jul.

Idag tog vi en sväng för att handla lite till middagen…

… och nu är trottoarerna fyllda med julgranar. Så mysigt att de tänder eldkorgar, och på vissa ställen brukar de bjuda på glögg och spelar julmusik. Vi avvaktar dock med julgransinköp till nästa helg. Jag minns för två år sedan när Covid härjade som värst så firade ju alla jul här hemma i Sverige; då höll vi på att bli utan julgransfot för de var slutsålda överallt. En gran hade vi men ingen fot. Tillslut lyckades jag få tag på en hos en granförsäljare på S:t Eriksplan. Det var hans sista exemplar och den hade han inte tänkt sälja men han såg nog min panik och kände väl att han inte ville få en hysterisk kvinna på halsen så jag fick den för en billig peng.

Nu sitter vi här i soffan under varsin filt för man blev rätt ruggig efter att ha varit ute och strosat runt. Fick precis veta att det är ”Så mycket bättre” ikväll istället för igår. Inte för att jag tycker att det är speciellt bra i år men det är ändå lite småmysigt att ha på det i bakgrunden. Brukar ni titta på det?

Min dunkappa har några år på nacken men HÄR finns en liknande med 25% rabatt just nu. Lindex har för övrigt 25% på allt till och med idag så passa på! Jag har klickat hem den HÄR, den HÄR och den HÄR. Min mössa köpte jag förra året så den verkar inte finnas kvar men HÄR är årets variant.

Jag fick för ett tag sen en fråga från en av mina läsare som undrade om jag kunde tipsa om snygga svarta kjolar. HÄR finns en liknande som jag har men det verkar vara en strykande åtgång på den. HÄR finns en annan fin. HÄR har ni en annan till det bästa priset!

Nu ska vi snart gratulera min mamma som fyller år idag så det är dags att runda av. Det får bli över FaceTime i år.

Ha en fin avslutning på helgen!

KRAM!

2 kommentarer

 • Mamma C

  Jag hoppas att snön ligger kvar över julen. Lite snö och kyla kan jag stå ut med 😉😄 och det är bra mycket mysigare med snö än med slask.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Jag hoppas också på det! Det ser lite mörkt ut dock men jag håller tummarna för att ni ska få komma hit till ett vintrigt och vitt Sverige. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *