Allmänt

JULSTÖK…

Hej alla bloggvänner!

Oj, vad det blev snärjigt i veckan. Inte så att jag har stressat men det har varit något att göra hela tiden. Nu har jag i alla fall gått på ledighet och julstöket är i gång. Vi har slagit in julklappar och rullat julköttbullar. Världens bästa recept som ni ska få framöver. Jag hinner inte fixa till det idag men ni kan ju alltid sparar det till nästa år tänker jag. Jag har också gjort lite julgodis men det blev som vanligt rätt misslyckat. Det ser aldrig så fint ut som på bilderna.

Idag håller jag på att fixa med sillen och nubbesalladen, och mot kvällen ska jag påbörja degen som ska bli en Gotlandslimpa. Den ska sen få ligga och vila över natten. I morgon ska jag fixa en Jansson och ägghalvor. Jacob fixar julskinka och sen har han gjort olika sillsorter. Han har gravat lax också så vi lär inte gå hungriga från den här jullunchen. Johannes har gjort olika sorters snaps och Vendela hon går mest bara omkring och sprider glans haha. Det är fint det med! Per och Jacob har också hämtat upp ostron en massa annat gott till julaftonskvällen så det mesta börjar ordna upp sig nu.

Granen är precis sådär lagom julig och fin tycker jag. Vilken tur att vi fick tag i både en julgransfot och en slinga till slut. Det var på håret… Vi skulle egentligen kunna ha en gigantisk kungsgran här om vi vill för vi har ju jättehögt i tak men det blir så mycket bök när den ska ut igen så det fick bli en vanlig liten rackare.

Per har också fixat klassiska små godishus till de små. Nu städar han och fejar här så det är bäst att jag sätter fart också så att jag blir klar till kvällen för då ska vi alla hem till Jacob och Linda på uppesittarkväll. Vi ska provsmaka skinkan och spela Bingolotto på klassiskt vis.

Ha en fortsatt fin dan före dopparedan och en riktigt God Jul!

KRAM!

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *