UPPESITTARKVÄLL I BIRKASTAN…

Hej på er!

Och god fortsättning! Så var julafton över och stora slappardagen är här. Idag ska vi inte göra något alls. Gå ut och hämta lite luft en stund på sin höjd. I övrigt ska vi bara vara här hemma och göra ingenting alls.

De senaste dagarna har det varit full fart med allt möjligt. Vi har verkligen haft ett fantastiskt fint julfirande men jag tänker att vi börjar att titta på vår uppesittarkväll.

När vi stökat klart här hemma dan före dopparedan så samlades vi, Johannes och Vendela hemma hos Jacob & Linda för att fira uppesittarkväll. Det har blivit en tradition när vi firar här i Stockholm. De bor så fantastiskt fint i Birkastan/Rörstrand med en magisk utsikt över Karlbergssjön och med Kungsholmen på andra sidan. En sådan utsikt skulle jag vilja ha.

Vi spelade Bingolotto och drack bubbel i deras vackra glas som kommer från Glasstudion Big Pink på Gotland.

Hämtade pizzor som vi delade på…

… och drack Negroni.

Vi smaskade på godis…

… och kollade på Loas önskelista. Hur söt!

En trött liten pepparkaksgumma vilade lite och kikade på film.

Innan det var dags för de små att gå och sova så kokades det tomtegröt till tomten som väntades komma ner genom skorstenen för att äta sig mätt. En pepparkaka fick han också. Och tänk när morgonen kom och Loa sprang upp för att kolla så hade han varit där under natten. Allt var uppätet!

Innan vi gick hem till oss så provsmakade vi skinkan och den är ju verkligen så himla god när den är alldeles nygjord och lite varm. Igår fortsatte själva julaftonsfirandet men jag återkommer om hur den dagen var.

Ute snöar det just nu och vi ska gå ut en liten sväng. Sen ska jag inviga en av mina fina julklappar som jag har fått av Per. Jag ska visa er sen när jag fått ordning på hur den funkar.

Ha en skön juldag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Kia
  december 25, 2020

  God fortsättning 🌲🌟. Kram🌟

  • tiname@live.se
   december 26, 2020

   Tack detsamma Kia <3 Kram //Tina

 • Inger
  december 25, 2020

  Åhh vad avundsjuk jag blir på att det snöar. Vi firar själva i år. Vi vågar inte riskera något eftersom vi kommer från 4 olika orter. Första julen någonsin utan barn och barnbarn. Ha en fortsatt fin helg. Kraam Inger

  • tiname@live.se
   december 26, 2020

   Det var en fin överraskning att vi fick lite snö :-). Åh, jag förstår. Det är ju verkligen lurigt. Vi som firat ihop i år träffas nästan hela tiden till vardags, alla jobbar hemma och vi har antikroppar så vi kände oss ändå rätt säkra. Så säkra man nu kan känna sig i dessa tider. Men vi saknade de i familjen som inte var med oss. Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

 • Mamma C
  december 25, 2020

  God fortsättning.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 26, 2020

   Tack detsamma Carin! Kram //Tina

Previous
JULSTÖK…