KLAR FÖR IDAG OCH HÄR KOMMER TIPS PÅ RIKTIGT BRA PRODUKTER TILL ANSIKTET…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko och Kicks.

Hej på er!

Ja då har jag packat ihop min jobbdator för idag och landat ner med en fika och ett magasin på altanen. Jag bestämde mig sent i går kväll för att det var lika bra att riva av plåstret och börja varva upp på jobbet igen. Min vemodighet har övergått i någon slags acceptans för att vi nu faktiskt är i den andra halvan av året. Det kan man inte göra något åt hur mycket man än vill så nu får det vara färdigdeppat för den här gången.

Vi har ju ändå en hel del roligheter framöver att se fram emot med start i morgon då vi får vänner hem hit på middag. Vi har också efter mycket om och men lyckats boka en resa hem till Stockholm. Vi ville ha med bilen men det var då inte det lättaste. Vi fick bara en plats på hemvägen men nu har jag bevakat som en tok och ips vips så dök det upp en bilplats till. Den knep vi! Det blir en liten sväng på några dagar då vi bland annat ska hjälpa Vendela att flytta in i sin nya lägenhet. Sen åker vi ner till ön igen och stannar nog september ut. Vi ska också få besök av en bloggkompis och hennes man om ett par veckor vilket vi ser så mycket fram emot. Som ni märker, det finns ingen som helst anledning för mig att deppa egentligen…

Jag lovade häromdagen att jag skulle tipsa om den dagkräm som jag använder istället för foundation på sommaren. Jag fick tipset av en tjej på Arlanda inför att vi skulle resa utomlands för flera år sedan och jag kan inte sluta använda den. Jag använder den efter att jag applicerat serum, ögoncreme och min vanliga dagcreme. Den här tar jag på sist. Den är lätt färgad men anpassar sig till den hudton man för tillfället har och ger ett fint glow.

Den kostar en slant men den är så värd det och den räcker hur länge som helst. HÄR hittar ni den. HÄR finns mitt serum, HÄR finns min dagcreme och HÄR är ögoncremen. De är apdyra men jag tullar inte på kvaliteten när det gäller produkter till mitt ansikte. Jag har provat massor av olika märken men just de här passar min hy bäst nu när jag märker att huden kräver mer omsorg än tidigare och då får det kosta. De är otroligt dryga och räcker väldigt länge så egentligen är de nog inte dyrare i längden än andra märken.

Nu ska jag alldeles strax åka in till Visby för att handla lite inför morgondagen och hämta upp min Per på Visby Airport. Vi gillar inte alls att vara ifrån varandra så det ska bli så mysigt att få hem honom igen. Det ska bli spännande att få höra hur han har haft det på sin första dag på nya jobbet.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 2, 2021

  Ja vi längtar så att få komma till din ö😉 och träffa er igen. Först tar vi en sväng till Stockholm i helgen, är det då ni är där?
  Kram kram 🥰

  • tiname@live.se
   augusti 2, 2021

   Det ska bli så mysigt att min kommer hit! Åh nej tyvärr… vi åker upp måndag den 9/8 och tillbaka till Gotland den 13/8 igen. Det var supersvårt att få tag på biljetter. Men from oktober kommer vi att vara i Stockholm är tanken. Kram //Tina

Previous
EN KVÄLL MED DE SMÅ OCH NU KÄNNS DET SÅ HIMLA VEMODIGT…