Mina dagar

LAMPBYTE FÖRE OCH EFTER…

Hallå på er i höstrusket!
Det är ju för bedrövligt med vädret i år men fördelen är ju att man får en massa saker gjort.
För några dagar sedan fick vi ett par nya lampor på plats. I köket har vi haft en plafond som vi från dag ett har pratat om att vi måste byta ut men har det blivit gjort? Niiiix. Det skulle en regn- och rusksommar till för att det skulle bli av. 
Vi har också haft en vit skapelse till ytterlampa som vi inte heller har varit helt överens med som nu har fått lämna in.
I köket har vi nu en liten lampskena med spottar. Precis lagom stor för vårt lilla pyttekök här ute på landet. Det behövs målas lite runt fästet och det får väl fixa till någon dag när vi känner för det. Det syns inte på långt håll så det lär inte vara prio ett på den.

Och utomhus sitter nu en mer modern variant av ytterbelysning. Känns bra att vi efter fyra somrar äntligen slog till ha ha :-). Den kommer att komma ännu mer till sin rätt när huset blir målat svart (som kommer att ske vilket år som helst).
Idag har vi haft en riktig slappardag. Det finns fler fördelar med dåligt sommarväder; att man tar det lite extra lugnt här hemma emellanåt. Kvällen har vi tillbringat hos mina föräldrar inne i Visby där vi blivit bjudna på godaste maten och i morgon är det utflyktsdags igen. Skall lägga upp rutten här nu innan det är sängdags.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *