LITE INTENSIVT JUST NU MEN GOTLANDSGUIDERNA ÄR UPPDATERADE…

Hej allesammans!

Jag tittar in en snabb sväng för att säga “hej”. Det är lite fullt upp nu med jobb och hjälpa Vendela med flytten. Igår kväll packade vi upp alla hennes kartonger så hon har faktiskt kommit riktigt bra på plats nu och ikväll ska vi åka till Västerås för att fixa till lite grejer i hennes gamla lägenhet. Det lär bli lite sent ikväll misstänker jag. Men det är härligt att kunna få hjälpa till.

Jag har också uppdaterat gotlandsguiderna med några nya bilder och tips vad gäller Visby och sydvästra Gotland ifall om ni är på väg att åka över. Jag har också förtydligat vad som är öppet bara sommartid och vad som är öppet även på vintern. I vissa fall vet man aldrig men mycket brukar vara öppet året runt och en del har öppet maj – september. Ett tips är att alltid kolla upp hemsidor och facebooksidor.

Om ni söker på gotlandsguide i sökfältet så kommer alla guider upp. Tyvärr har jag inte hunnit med att skapa en guide för inre Gotland ännu så det har jag ännu på min to do…

Jag måste rusa men vi hörs snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Monika
  augusti 12, 2021

  Ditt arbete med gotlandsguiderna är helt fantastiskt. Fick precis avisering att mina skaldjurssaxar och lite annat till kräftätningen kommit. Får så många bra tips av dig.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   augusti 12, 2021

   Men åhh tack vad glad jag blir för din återkoppling. Vad roligt att du uppskattar tipsen. Och vad roligt med kräftgrejerna. Skaldjurssaxarna har varit min räddning när jag sprungit på kräftor med hårda skal. Underskattad pryl… Kram //Tina

Previous
HEMMA IGEN MEN JAG OCH SOMMAREN ÄR INTE KLARA MED VARANDRA ÄN…