LIVET PÅ LANDET…

Gokväll alla ni som tittar in!
Idag efter jobbet hann jag med både det ena och det andra. Jag hann titta förbi min fina vän Maria på en spontanfika, handla inför helgen och åka förbi Lilla Bjers. Lilla Bjers är en ekologisk gård som ligger några km söder om Visby på vägen hem till oss och vill man köpa med sig något gott hem så är man välkommen in i den lilla gårdsbutiken. Vill man äta riktigt god mat så måste ni besöka deras restaurang. Den är grym!
Kjol // Snygga tröjor till lång kjol // Sneakers (dock i en annan modell och en annan färg än mina men sååååå galet snygga!)
Här snackar vi odlingar på riktigt!
Och vad fanns det då i den lilla påsen? Jo, grön sparris, vitlök och ramslök. Jag tänkte nämligen passa på att göra ramslökspesto och ramslökssmör av den sistnämnda. Så gott ju!
I morgon väntar en ledig dag. Lyxigt så här mitt i veckan och tanken är att vi ska styra upp var vi har för projekt att ta tag i till sommaren. Vi har ju lite målning kvar och så ska det ju piffas lite på altanen också. Det kräver ju sin planering det med.
Snart dags att tända grillen. Ha en fin kväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  maj 29, 2019

  Så härligt att kunna ha närproducerade grönsaker.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 30, 2019

   Ja, det bara vimlar av såna ställen här på ön. Underbart! Ha en fin helg. Kram //Tina

 • Så härligt med såna där gårdar. Händer alldeles för sällan att jag tar mig till nåt sånt ställe! Smidigt att ni har det på vägen!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   juni 1, 2019

   Ja, superhärligt och det finns massor av härliga ställen där de säljer närodlat här på ön. Det är lätt att glida in lite här och var på vägen hem. Kram //Tina

 • Ulrica
  juni 4, 2019

  Lilla Bjers är så himla mysigt, och få besök där av en sån snygging som du :).. solstråle!
  KRAM

  • tiname@live.se
   juni 20, 2019

   Och så god mat! Ha ha vad söt du är… Tack fina du! Kramar //Tina

Previous
VI HANN FRAM INNAN SYRENERNA BLOMMAT KLART…