VI HANN FRAM INNAN SYRENERNA BLOMMAT KLART…

Heeey!
Nu är vi på plats på ön och tänk att vi hann hit innan syrenerna blommat ut. Jag är lycklig som ett litet barn på julafton just nu för den här årstiden på Gotland är så magisk. Ser ni ljuset som strålar där borta i slutet på vår väg? Jag har alltid trott att det har varit en myt det där med att ljuset på Gotland skulle vara något speciellt, men det är tamigtusan så. Vi sa det i munnen på varandra när vi lämnade Visby och körde ut till Tofta.
Allt är sååå grönt just nu.
Innan jag ens hunnit att bära in alla grejer så var jag ute i buskarna och knipsade av en bukett, och härmed förklarar jag sommaren invigd!
Det känns helt overkligt att vi ska vara här så länge nu, typ två veckor och jag var tvungen att tänka till ordentligt kring vad som skulle få följa med ner hit. Det blev lite snärjigt där på slutet innan taxin kom för att hämta upp oss för det skulle ju städas och bäddas rent till Vendela som med en kompis kommer att husera i lägenheten under tiden vi är borta. Det känns bra att vi alltid har någon som aspirerar på att bo där när vi inte är där. 
Nu väntar jobb på Visby Airport i morgon sen blir det en skön ledig dag. Då ska vi ladda upp inför födelsedagsfirande av en fin kompis på fredag! Då ska vi få umgås med vänner som vi inte träffat på länge.
Ha en fin avslutning på den här tisdagen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  maj 29, 2019

  Vilken tur du hade att du fick ställa en bukett syrener på bordet.
  Ha en bra onsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 29, 2019

   Ja puuuhhh… jag trodde att vi skulle missa syrensäsongen den här gången men det har ändå varit någon fördel med att det varit svalt ute :-). Ha en fin Kristi Himmelsfärdsdag. Kram //Tina

 • Jaa, verkligen en sån ljuvlig tid nu! Jag får panik över att jag inte hinner njuta ordentligt! Som tur är så kommer det nya vårar. Jag får tänka så för att inte bli stressad!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   juni 1, 2019

   Man vill bara stanna tiden, eller hur? Det är så vackert nu så att det nästan gör ont. Kram //Tina

Previous
SOMMARSHOPPING INFÖR GOTLAND…