LIVET VID EN POOL…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Ellos.

Hej Hej,

Här hemma i Sverige kommer våren så sakta såg och kände jag i veckan när jag gick till jobbet. Vårblommorna börjar knoppas och fåglarna kvittrar men visst är det lite för tidigt? Men det ryktas om att det ska bli kallt och snöigt nu ett tag framöver så vi ska väl inte ropa hej. Jag är fortfarande kvar litegrann i vår semesterbubbla men efterhand så har jag sugits in i vardagen igen och det är väl så det ska vara…

Mina baddräkter som jag alternerade mellan om dagarna hittar ni HÄR och HÄR. De döljer det där fluffet som smugit sig på väldigt bra.

Jag tänkte jag skulle visa er hur det kunde se ut hos oss om dagarna vid vår egna fina pool på Casa Cook i Egypten.

Ja det där med att bara få vara, det kan man få om man hänger vid den egna poolen. Men herrejösses vad lätt det är att bli lat… mer lat än vanligt när man är på den här typen av vacation. Men det kan väl få vara så ibland. Vi behövde det; att under en dryg vecka bara få gå upp när vi ville, äta och dricka vad vi ville när vi ville, ligga i solen och känna värmen och bada när vi kände för det, läsa böcker utan avbrott, träna när vi ville… fast det ville jag aldrig ha ha… och sen till slut när kvällen kom krypa ner i den sköna sängen och sova gott. En vecka av våra 52 veckor på ett år kan man väl ha det så här gött. Visst?

HÄR finns en liknande vinkyl.

Här har vi hållit till om dagarna och vi hade sol från morgonen tills den gick ner vid 18-tiden…

Snygga pallar/bord liknande de på bilderna ovan finns HÄR och HÄR.

De första dagarna så gick vi ner till strandbaren och åt lunch men de sista dagarna då blev det inget annat än room service… vi passade på att lyxa till det så mycket vi bara kunde och konstigt nog så var det billigare än att äta på strandbaren. Men på kvällarna tog vi oss i alla fall samman och åt i hotellets restaurang.

Den typ av rum som vi valde har egen pool som man delar med ett annat boende. Men man kan också välja rum med balkong eller terass, rum med havsutsikt och takterass eller villa med privat pool. Vi hade ju sån tur och fick ha vår pool nästan helt för oss själva hela veckan och det var ju en extra bonus. Om vi kan tänka oss att åka tillbaka hit? Ett stort JA på den frågan.

Men nu är det slut på livet i sus och dus. Nu väntar träning av den här förslappade kroppen inför årets skidresa med familjen om några veckor. Jag startade upp med yoga i veckan och nu ska jag alldeles strax ut i det vackra vädret på en power walk. Sen ska ben och armar få sitt så att jag orkar hänga med i skidbackarna. En gång för många år sedan åkte jag iväg med helt otränade ben… det gör jag aldrig om.

Ha en skön söndag och hoppas att solen skiner även på er!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens olivlund-Maria
  februari 23, 2020

  Så mysigt ni haft det <3. Ser underbart ut.
  Fin kväll till dig
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 1, 2020

   Ja, det var en ljuvlig semester. Tack detsamma!!! Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 23, 2020

  Sådan härlig vecka ni haft och lycka till med din träning nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 24, 2020

   Tack så mycket! Det behövs :-). Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 24, 2020

  Det verkar helt fantastiskt det där stället! Och lugnt. Ibland behöver man verkligen en sån där semester!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 24, 2020

   Ja, det var så mysigt och fint där. Dit åker jag gärna tillbaka! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN BLIR ÖVERRASKAD MED BLOMMOR…