NÄR MAN BLIR ÖVERRASKAD MED BLOMMOR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio och Cervera.

Halloj!

Härligt med lördag och helg, eller hur? Här hemma tog vi en rejäl sovmorgon idag efter en mysig fredagskväll med god mat och sen tv-häng med Skavlan. Men vet ni igår mot kvällen… när jag stod och diskade upp frukostgrejerna från morgonen… för jo så är det… vår diskmaskin har havererat… så kom han hem… han min vapendragare som jag uppskattar och älskar så mycket… med famnen full av 30 vita tulpaner. Hur glad och lycklig blir man inte då. Sen trollade han fram en flaska skumpa också… bara för att. Han kan han min Per!

Tulpanvasen kommer från Svenskt Tenn och ljusstaken till vänster hittar ni HÄR. Ljusstaken till höger minns jag inte vart jag köpt men en annan fin fast i glas till ett kraftigt nedsatt pris finns HÄR.

Nu ska vi bege oss iväg ut på stan i stormen för att ragga tag i en ny diskmaskin. Roligare kan man ha en lördag… men sen smäller det… då är det mellokväll. Vi har ju missat typ alla så nu ska vi ta igen lite mellokänsla.

Ha det fint!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Sabelhagens olivlund-Maria
  februari 22, 2020

  Underbar bukett! Så mysig helg ni har
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 9, 2020

   Ja eller hur 🙂 Kram //Tina

 • ulrica
  februari 22, 2020

  Han är fin han den där Per 🤩. Jag hoppas att ni hittade en ny diskmaskin… men Mello.. alltså var det nån hit?! Hade det på i bakgrunden när jag bloggjobbade, men njae.. inte var det väl så glammigt?!
  KRAAM

  • tiname@live.se
   februari 23, 2020

   Ja, visst är han <3. Det blev en diskmaskin till slut men tyvärr lång leveranstid på den så vi får diska för hand i några veckor till. Nej, gårdagskvällen mello gjord ingen människa glad. Jag slutade att titta och lyssna rätt snabbt. Ha en fin dag fina vän! KRAM!

 • mamma C
  februari 23, 2020

  Vilken maffig tulpanbukett. Hoppas ni hittade någon diskmaskin.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 23, 2020

   Ja, den var mäktig! Ja vi hittade en till relativt bra pris men vi får tyvärr vänta lite på den. Men det får gå. Tur att inte alla barnen bor hemma längre. Då hade det blivit kris. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 23, 2020

  Så mysigt med tulpaner och bubbel! Men ganska omysigt med trasig diskmaskin! Hoppas det löser sig snart!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 23, 2020

   Ja, en bra start på helgen :-)! Ja, det där med disken är desto mer omysigt verkligen. Men vi får kämpa på med disken i några veckor till pga lång leveranstid.Kram //Tina

Previous
DEBUT PÅ KUNGLIGA OPERAN…