LJUS HÄR I VÅRT HUS PÅ GOTLAND…

Hej hallå!

Nu är vi på plats här på Gotland. Vi kom i hamn vid 15-tiden idag och då stannade vi till hos min mamma på en fika innan vi fixade lite inköp och sen hem till oss i Tofta. Även om det är kallt när vi kommer så är det något visst med att sakta skaka liv i huset; tända en brasa i kaminen, tända alla ljus och packa upp. En leverans med tvättade sängkläder, handdukar mm fanns på plats och den leveransen stod min mamma för. Så lyxigt ju!

Här ute på landet är det så tyst och lugnt och som jag skrev på Instagram; @tiname_insta så älskar jag verkligen våra två världar. Jag skulle inte bara vilja bo på Gotland och jag skulle inte heller bara vilja bo i Stockholm så att kunna åka fram och tillbaka mellan dessa ställen utifrån vad vi känner för passar oss så bra. Vi hade på vår “bucket list” att någon gång kunna få ha en tillvaro och ett liv där vi kan få jobba och bo både i Stockholm och på Gotland och nu har pandemin gjort det möjligt för oss vilket vi är otroligt ödmjuka och tacksamma för mitt i allt negativt som den här pandemin fört med sig.

Den här helgen blev väldigt kort eftersom vi har haft hela dagen idag som en resdag men nu är det bara att tagga till inför en ny jobbvecka. I veckan ska jag också till frissan och fixa till min hemska utväxt. Värsta hittills faktiskt, och på onsdag är det dags för bouppteckning. Känns konstigt och overkligt. Jag fattar fortfarande inte…

Hoppas att ni har haft en fin helg och att ni får en fin uppstart på nya veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • dianasdrömmar
  januari 24, 2022

  Så mysigt och ni har verkligen den bästa av 2 världar kram

  • tiname@live.se
   januari 24, 2022

   Tack, ja jag är väldigt lycklig över mina två hem! Kram //Tina

 • mamma C
  januari 24, 2022

  Det är ju toppen att kunna bo på två platser som man älskar.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 24, 2022

   Visst är det! Kram //Tina

Previous
PRESENTTIPS…