PRESENTTIPS…

Hej hallå så här på lördagskvällen!

Vi fick jättefina presenter i julklapp när vi firade en försenad jul med barnen förra helgen. En av dem var dessa tre viner som vi fick från Johannes och Viktoria. Vinerna finns inte på Systembolaget; man hittar dem istället på Vinoteket som jag har skrivit om tidigare. Till vinerna fick vi en lapp med information om druvorna, vinhusen och vilken mat som passar bäst till vinet. Ett presenttips om ni har någon i er närhet som uppskattar viner och ni har fått torka vad gäller att hitta på en present.

Den längst till vänster passar bäst till Biff Rydberg och vi hade en bit oxfilé kvar så vi lagade helt enkelt till en favorit i repris (det var ju inte jättelängesen vi åt det senast) och korkade upp. Och det smakade himmelskt! Snacka om att smakerna gifte sig med varandra. Vi är rätt bra på att dricka viner i glas som är anpassade till respektive druva men vi måste definitivt bli bättre på att koppla ihop maten med ett vin som passar. De andra två passar till lammfilé respektive oxfilépasta så det ska vi testa när vi kommer hem till Stockholm igen.

Igår gick jag 80 minuter på löpbandet och det har jag känt av lite idag så jag fick göra några Yinyogaövningar innan jag satte igång med att städa här hemma. Fasen vad det är lätt att stelna till nuförtiden men Yinyoga är så bra för stela kroppar. Inte världens roligaste uppgift att städa på en lördag kanske men det känns skönt att det är fixat när vi åker. Man vet ju aldrig vem som flyttar in när vi lämnar lägenheten haha.

I övrigt så har vi fixat lite ärenden idag och ikväll ska vi packa ihop vad vi ska ha med oss till Gotland. Vi vet inte hur länge vi stannar den här gången och det är alltid en utmaning kring hur mycket man ska ta med sig. Det är ändå skönt att vi där ute på landet inte behöver bry oss så mycket om hur vi ska klä oss. På med mysuniformen bara. Just nu är det inte läge för några större tillställningar med vänner heller så partykläderna kan vi ju lämna hemma.

Ha en skön lördagskväll så ses vi på “ön”.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Anette Nilsson
  januari 22, 2022

  Välkomna till ön

  • tiname@live.se
   januari 22, 2022

   Åh tack!!! Kram //Tina

Previous
VECKANS TIPS OCH JAG HAR NOG TAGIT I LITE FÖR HÅRT…