Inlägget innehåller reklamlänkar till Stor & Liten, Lekia och H&M.

Heeeey!

Det här behövde jag… mys med ungdomarna och de små…

Igår, sen eftermiddag, träffades vi här hemma, åt lasagne och rundade av helgen. Men först gick vi till leksaksaffären som jag berättade om igår. Och jag måste bara berätta vad älsklingen Loa gjorde när vi var där. Han valde ju ut en grej som han fastnade för; en modern dagbok med kodlås och dinosaurietema. En bok där man kan både rita och skriva grejer, spara sina hemligheter i och som ger ifrån sig dinoasaurieljud. Jag sa till Loa att den ska du få och sen kollade jag och hans mamma vidare på lite mer grejer innan vi gick till kassan. När vi kommer till kassan så står Loa där och tjejen i kassan slår in hans present till paket… för det hade han gått fram till henne och bett henne om. Men alltså hur söt…

Vi köpte lite grejer till som Loa ville att vi skulle slå in och sen blev det värsta paketöppningen när vi kom hem till oss. Alltså älskade ungar!

HÄR hittar ni Loas dinasauriedagbok och jag ska visa er en bild framöver. Jag fick nämligen inte möjlighet att ta någon bild för han släppte inte den en sekund… HÄR hittar ni olika grejer på temat Frost och “Elsa”. Just Majkens Elsaddocka verkar vara tillfälligt slut men här hittar ni alla möjliga Frostgrejer som en liten tjej kan önska sig.

Och vet ni… min dator är hemma igen. Jag hämtade den idag. Allt gick på garantin och det bästa av allt… allt finns kvar HURREY!!! Alla bilder, bokmärken och annat man vill ha kvar i en dator. Så skönt verkligen. Men de har bytt ut skärmen till en ny och fixat tangentbordet så nu håller vi alla tummar för att det här bara var ett hack i skivan och att allt kommer att fungera perfekt framöver.

I morgon mot kvällen ska jag äntligen få umgås med min fina vän Ulrika igen. Vi ska mötas upp och kolla på det där objektivet som jag så väl behöver. Hon är ju så grym på allt som har med foto att göra. Sen ska vi umgås och prata ikapp om allt som hänt sen sist. Det är bara roliga grejer som väntar i veckan.

Innan jag avrundar så måste jag bara tipsa er om superfina och prisvärda tröjor som jag har köpt nyligen. Det är trendigt med breda ränder med dova färger i höst. HÄR och HÄR hittar ni dem. De finns både till stora och små.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 6, 2020

  De är för goa söta ungar.
  Så kul att du fått din dator nu.
  Tröjorna var mycket fina.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 6, 2020

   Eller hur… små hjärtegryn <3. Det är en sån lättnad att ha fått tillbaka datorn igen... Kram //Tina

Previous
MYS MED BARNEN…