Allmänt

WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIEND…

Hej Hej!

Här har ni en glad bloggerska som ikväll har fått inviga sitt nya objektiv. I ett år nu har jag fotat med ett fast objektiv men det är en utmaning i vissa situationer. Nu ska mina bilder förhoppningsvis bli både skarpare och ljusare när jag fotar, framförallt på kvällstid. För det kommer ju bara bli mer och mer mörkt nu drygt två månader framåt.

Bilden ovan har jag lånat av Ulrika.

Och här är hon, min hjältinna Ulrika, som hjälpte mig att reda ut vilket objektiv som är bäst för mig. Hade hon inte varit med så hade jag gått helt vilse i kamerabutiken och kunnat komma hem med precis vad som helst. Så tacksam för hennes råd och hjälp för hon är ju så grym vad gäller foto. Kolla in hennes blogg HÄR.

Vi landade sen in hemma hos oss där vi åt lite middag ihop innan vi rundade av för den här gången. Och nu sitter jag här med ett fånigt leende på läpparna… en dator som fungerar tippelitopp och ett nytt objektiv. För bara en vecka sen var det minsann ett annat ljud i källan ha ha… det svänger fort i hockey!

I morgon blir det jobb på Arlanda och sen mot kvällen kommer Johannes och Vendela hem till oss och äter onsdagsmiddag. Jag älskar verkligen när ungdomarna kommer hem och äter en ur huset. Precis om det var förr när alla bodde hemma. Ibland har de tur att det blir en matlåda över också.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

 • Ulrica

  Jag är så himla glad att jag kan hjälpa till – och stort tack till dig också för all din pepp ❤️.
  Så otroligt ”snygg” jag är i håret på bilden.. det där regnet gav mig verkligen stans största frizz 🤪.
  KRAM fina du!!

  • tiname@live.se

   Och jag så sjukt glad för att du hjälper mig!!! Vad vore jag utan dig… bara en liten lort och du är min fina vän med eller utan friss :-). Kram /Tina

 • Christina

  Håller med , underbart när dom kommer och äter o umgås med oss, ungdomarna som inte bor hemma längre. Och man vil gärna ge dom en matlåda om det blir över. Älskart. //Christina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *