Allmänt

LUNCH MED EN FIN VÄN SOM SNART SKA BLI GRANNE MED MIN VENDELA…

Hej allesammans!

Idag strålade jag samman med en av mina fina vänner för en god lunch på Linds. Vi hade massor att ta igen och det är som vanligt, vi fortsätter där vi avslutade senast. Det blev en sallad med varmrökt lax för mig och den var jättegod!

Idag blev det också klart att Vendela skrivit på för en lägenhet i Centrala Sundbyberg. Det går ju som sagt undan när man köper boende i Stockholm och tjipp tjillevipp så blev allting klart så den 1/8 flyttar hon in i en fin 2:a som har ett superbra läge precis ovanför stationen. Jag är så otroligt glad för hennes skull och det känns också tryggt att hon kommer att få min fina kompis som granne. Det är bara ett hus mellan dem. Nu firar hon tillsammans med äldsta brorsan ikväll och hon är verkligen värd att firas riktigt ordentligt!

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *