MORS DAG 2021…

Posted on

Hej på er!

Vilken fin Mors Dag jag har haft. Även om mina kottar inte varit på plats här på ön idag så har jag ändå firat och firats. Flaggan har varit framme och jag har inte behövt lyfta ett finger på hela dagen. Det skulle gärna kunna få vara Mors Dag lite oftare tycker jag.

Dagen började med frukost ute på altanen. Per cyklade till bageriet tidigt på morgonen för att köpa frukostbröd.

Sen blev jag skjutsad in till Visby där jag mötte upp min mamma och min syster på Linds (där jag för övrigt var senast i fredags). Vi tog en vinlunch och åt riktigt god mat. Röding och lammrostbiff stod på menyn. Såååå gott!!! (Bild lånad från min syster). Och vet ni… jag och min mamma kramades idag. Den första kramen på drygt ett år. Känslosamt!

(Bilder lånade från min mamma)

Vi passade på att köpa lite växter på Linds innan vi vände hem igen och jag blev sen placerad i loungen med ett glas bubbel under tiden Per grillade och fixade kvällens middag.

Vilken mysig dag jag haft. Barnen har varit med på ett hörn via mobilerna och jag är verkligen världens lyckligaste mamma. Så rik!

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  maj 31, 2021

  Vilken härlig morsdag du fick.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 31, 2021

   Ja, det var en jättemysig dag <3 Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  maj 31, 2021

  Låter som en perfekt morsdag kram

  • tiname@live.se
   maj 31, 2021

   Det var verkligen en härlig dag! Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 7, 2021

  Så mysigt!! Du och din syster är så galet lika :).
  KRAM

Previous
LUNCH MED EN FIN VÄN SOM SNART SKA BLI GRANNE MED MIN VENDELA…